Fiatal szerelme szerint Benkő Dániel egy jóságos szatír

Forrás: Origo -
Benkő Dániel szex Bazsarózsa szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve él boldog párkapcsolatban Benkő Dániel lantművész és 19 éves múzsája, Bazsarózsa. Már akkor tudták, hogy összetartoznak, amikor a lány még csak kilencéves volt.

„Kilencéves volt Bazsa, amikor először betoppant hozzám, és pontosan tudtam, hogy lesz dolgunk egymással. Az élet szétválasztott minket pár évre, de aztán két éve újra egymásra találtunk” - mondta Benkő Dániel a Lokálnak adott interjújában.

Benkőnek nagyon nagy türelemmel kellett lennie, mire a lány megnyílt előtte. Bazsarózsa ugyanis konzervatív családból jön.

Benkő Dániel és Bazsarózsa mindig is tudták, hogy összetartoznak Forrás: Origo

„Azt éreztem, hogy amiben akkor éltem, nem jó, kell valami más, egy nagy váltás, és tudtam, hogy Dánielnél teljesen más a légkör, én pedig be akartam ebbe kerülni. Mondtam neki, hogy mutassa meg, hogy lehet jobb nekem, változtasson meg, de kemény dió voltam számára. Hazarohantam, mikor először megláttam az „izéjét”. Minden téren, így a szex terén is el voltam tévelyedve. Dániel tanított és tanít a mai napig, hiszen még csak az út felénél járunk. Ő egy igazi mester, aki egészen más vizekre vitt engem, és azt kell mondjam, sok korombeli férfi elbújhat mögötte. Nagyon magasra tette a mércét, egy igazi jóságos szatír” - mondta a fiatal lány.

Benkő Dániel állítja, hogy sosem volt még ilyen nő az életében, mint Bazsarózsa. Ő az első nő, aki minden értelemben teljesen odaadta magát. Szerinte ez egy karmikus kapcsolat, nekik mindig is közük lesz egymáshoz.

Hiába a nagy korkülönbség, a 69 éves Benkő és 19 éves kedvese gyereket szeretnének:
„Nekem már van két lányom, de Bazsa dönt, mikor és hány gyereket szeretne. Megrendelt tőlem egy sötét, göndör hajú fiúgyermeket, és én állok elébe a feladatnak. Ha ő van hanyatt, a lábai fenn, akkor jó eséllyel fiunk fogan" - mondta a lantművész.

Egymásba szerettek az Exek az Édenben szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20170530-az-exek-az-edenben-szereploi-egymasba-szerettek.htmlFranciska és Tomi, a Viasaton futó valóságshowban, az Exek az Édenben című játékban szerepeltek. A műsor szerelmet hozott nekik, ugyanis nem sokkal a műsor vége után kiderült: a 20 éves lány és a 30 éves fiú egymásba szerettek.TV + Sztárok--Meghalt a világhírű DJ és producer, Marcus Intalexhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-meghalt-a-vilaghiru-dj-marcus-intalex.htmlElhunyt Marcus Intalex, aki világhírű DJ volt, de producerként is ismert volt, valamint meghatározó alakja volt a drum and bass műfajnak. A halál oka egyelőre nem ismert. TV + SztárokThinkstockKaty Perry óriásit terpesztett a színpadon - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170529-katy-perry-oriasit-terpesztett-a-szinpadon.htmlKaty Perry legutóbbi koncertjén mutatta meg, mi van a csillogó, ezüst ruhája alatt: egy óvatlan pillanatban elfeledkezett magáról, és terpesztett. TV + SztárokOrigoPataky Attila saját bevallása szerint kis híján tökéletes férfihttp://www.life.hu/sztarok/20170529-pataky-attila-majdnem-tokeletes-ferfi.htmlPataky Attilának nincsenek kétségei afelől, hogy párja szerencsés vele. Szerinte ő ugyanis közel áll ahhoz, hogy tökéletes legyen, és erre a fiát is próbálja megtanítani. TV + Sztárok--Mádai Vivien érzelmeiről nyilatkozott: szerelemből szerelembe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20170529-madai-vivien-erzelmeirol-nyilatkozott.htmlMádai Vivien bevallottan szerelmes típus, már óvodás korában elragadták az érzelmek. Persze évek óta már csak egyetlen egy férfi van, akibe szerelmes, előtte többször is átélte ezt a csodás érzést. TV + SztárokOrigoGregor Bernadett attól fél, hogy nem kell majd senkinekhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-gregor-bernadett-felti-a-karrierjet.htmlA híres magyar színésznő komoly félelmekről számolt be. A legtöbb sztár ezt nem merné bevallani. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.