A 63 éves Delhusa Gjon elmondta, miért működik a kapcsolata 22 éves barátnőjével

Fotó: Bacskó László -
párkapcsolat barátnő szerelem Delhusa Gjon korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon őszintén vallott az Esti Frizbi felvételén Hajdú Péternek arról, mi az, amit 41 évvel fiatalabb barátnőjében szeret.

"Fanniban az fogott meg, hogy édesanyámra emlékeztet. Egy markáns, kemény kezű, irányító típus, és sok szempontból felnőttebb, mint én. Ennek ellenére nem irányít, inkább úgy mondanám, hogy önjáró, nem szorul állandóan segítségre. Nem kéri mindenben a segítségem, ehelyett mindennek megragadja a végét" - mondta az énekes.

Delhusa Gjon azt szereti fiatal barátnőjében, hogy az édesanyjára emlékezteti Fotó: Bacskó László

Gjon és Fanni a lány szülővárosában, Győrben ismerkedtek meg három éve, egy koncert után. A lány korábban versenyszerűen úszott, de miután komolyra fordul t a kapcsolatuk, felköltözött Delhusához Budapestre. Fanni most fogtechnikusként dolgozik, mellette pedig lovas edzőként dolgozik - írja a Blikk.

Kolléganője lopta meg Molnár Anikót: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170530-meglopta-molnar-anikot-az-egyik-kolleganoje.htmlMolnár Anikó megdöbbentő esemény áldozata lett: az egyik kollégája berendezést lopott a sztár szépségszalonjából. TV + Sztárok--Average Rob minden sztár mellé odaphotoshoppolta magát - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170530-average-rob-minden-sztar-melle-odaphotoshoppolta-magat.htmlAverage Robot gondolhatnánk a legszerencsésebb srácnak, hiszen minden hírességgel van közös fotója. Valójában csak a Photoshopnak köszönheti a képeket, amiken elképesztően vicces szituációkban látható a sztárokkal. TV + SztárokOrigoRyan Goslin és Eva Mendes már nem él együtthttp://www.life.hu/sztarok/20170530-bennfentesek-szerint-veszelyben-van-ryan-gosling-hazassaga.htmlBizonyos információk szerint a sztárpár már hónapok óta külön él. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta csak a színpadon érzi magát biztonságbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-zalatnay-sarolta-a-szinpadon-erzi-magat-biztonsagban.htmlZalatnay Sarolta egy bevásárlóközpontban esett el, ami miatt hosszú ideig nem tudott részt venni fellépésein. Ma már újra dolgozik, de nem múlt egy nyomtalanul a baleset: elárulta, hol érzi magát biztonságban. TV + Sztárok--Győzikét saját unokatestvére jelentette fel a NAV-nálhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-gyoziket-sajat-unokatestvere-jelentette-fel.htmlMásfél hónapja rabosították Győzikét adócsalás vádja miatt. Házkutatást is tartottak nála, és most végre kiderült, hogy kinek "köszönheti" a razziákat. Az egyik rokona jelentette fel őt! TV + SztárokOrigoA forgatások alatt Nádai Anikó exe vigyáz a kisfiukrahttp://www.life.hu/sztarok/20170530-a-forgatasok-alatt-nadai-aniko-volt-parja-vigyaz-a-kisfiukra.htmlNádai Anikó új műsort kapott, az RTL új csatornáján. A műsorvezető ezúttal egy a Mónika Show-hoz hasonló beszélgetős műsort vezet majd, aminek a forgatása már javában zajlik. EZ bizony sok elfoglaltságot jelent: elárulta, ki vigyáz ilyenkor a kisfiára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.