Miranda Kerr összeházasodott milliárdos vőlegényével, Evan Spiegellel

Forrás: jul/X17online.com/X17online.com/Jul/X17online.Com -
házasság Evan Spiegel Miranda Kerr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miranda Kerr immár újra feleség, ugyanis a hétvégén hozzáment milliárdos pasijához, Evan Spiegelhez, aki a Snapchat tulajdonosa: ők lettek a Hollywood leggazdagabb párja.

Miranda Kerrnek sikerült az, ami eddig nem sok sztárnak: titokban tartotta az esküvőjét. A lakodalomra csak utólag derült fény. A gyönyörű modell a hétvégén mondta ki a boldogító igent párjának, aki 8 évvel fiatalabb nála. Férje nem más, mint a Snapchat kitalálója és tulajdonosa, a 26 éves Evan Spiegel, akinek milliárdos vagyona van.

Miranda Kerr és Evan motantól férj és feleség Forrás: jul/X17online.com/X17online.com/Jul/X17online.Com

Az esküvőt a vőlegény birtokán tartották, a bennfentesek elmondása szerint gyönyörű, meghitt szertartás volt.

Szűk körben mondták ki egymásnak a boldogító igent, csak a család és a közeli barátok voltak jelen.

A résztvevők szerint érzelmes volt a szertartás, a menyasszony és a vőlegény is könnyezett. Az is kiderült, hogy a vendégek délután 4 órakor érkeztek, az esküvő koktélozással kezdődött. A zongorista és a vonósnégyes a When You Wish Upon a Star című számot játszotta.A dekoráció pedig rusztikusan elegáns volt - számolt be a szertartásról az E News. A Forbes Magazin szerint ezzel az egyesüléssel ők lettek Hollywood leggazdagabb párosai, mivel Evan Spiegel vagyona 1,64 milliárd fontra tehető és Miranda is elég jól kereső modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.