Pilát Gábor interjú Gerő Adrienn Tabuk nélkül a párkapcsolatról Házasság első látásra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A méltán népszerű Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal elindítója, Pilát Gábor új sorozatot indít Tabuk nélkül négy keréken címmel. A párkapcsolati szakértő egy autóból jelentkezik, és utasa mindig más lesz. Ezúttal Gerő Adriennt, a Házasság első látásra című reality egyik főszereplőjét kocsikáztatta meg, aki kitálalt a műsorról, és elmondta, mit érez - immár - volt férje iránt. 

Mi volt az első benyomásod, mikor megláttad a férjed?

Először örültem neki, messziről szimpatikus volt, tetszett. Először akkor tudtunk beszélgetni, amikor a szertartás után a lagzi helyszínére tartottunk. Akkor ott, a kocsiban megállapítottuk, hogy egyikünk sem normális. Nevettünk egy jót, aztán minden másról is beszélgetni kezdtünk: kinek mi a hobbija, ki mivel foglalkozik...

Gerő Adrienn a férjéről: ,,Először örültem neki, messziről szimpatikus volt, tetszett" Forrás: rtl.hu

Mikor volt az első testi közeledés? Volt egyáltalán?

A szertartás alkalmával elérkezett a pillanat, amikor az anyakönyvvezető azt mondta, csókolják meg egymást. Akkor ott nagyon féltem, és a fülébe súgva meg is kérdeztem tőle, hogy meg fog-e csókolni. De természetesen azt válaszolta, hogy igen. Megcsókolt, és az nagyon furcsa érzés volt. Ezután elmentünk a nászútra, ott négy napot voltunk együtt, próbáltuk megismerni egymást, beültünk bárokba beszélgetni. A stáb végig forgatott, mindvégig velünk voltak.

Mennyit vágtak ebből az egészből össze a tévénézőknek?

Szerintem nagyjából 93 százaléka az ott történteknek nem volt látható a műsorban. Az együtt töltött összesen harmincegynéhány napból nagyjából három-négy nap eseményeit láthatták a nézők a képernyőkön.

Mi történt a nászéjszakán?

Öt-hat órán keresztül beszélgettünk. Rengeteg kérdésünk volt egymáshoz, nyitottak voltunk egymás felé, próbáltuk megismerni a másikat. Szex nem volt. A nászéjszakán erről még nem esett szó. De végül később sem lett közöttünk semmiféle testi intimitás – ő a nászúton próbálkozott, de végül én nemet mondtam neki. Ezt nem szándékosan csináltam, nem akartam én őt ezzel megbántani, egész egyszerűen nem akartam neki odaadni magam úgy, hogy én még nem éreztem azt, hogy összetartozunk. Nem akartam együtt lenni egy vadidegennel, akiről csak annyit tudok, hogy van annyira őrült, hogy belemegy egy ilyen dologba.

,,Megcsókolt, és az nagyon furcsa érzés volt" Forrás: rtl.hu

Ezt sérelmezte egyébként? Rányomta a kapcsolatotokra a bélyegét ez a döntésed?

Hogyne! Melyik férfi ne sérelmezné ezt! Megsértődött, ez után kevésbé volt kedves hozzám, kevésbé volt figyelmes. Nem volt olyan udvarlás, érdeklődés. Ez előbb-utóbb akkora fesztültséget generált közöttünk, hogy végül válás lett a vége.

A műsor szerkesztői, amikor látták, hogy ebbe az irányba megy a kapcsolatotok, nem próbáltak meg kicsit instruálni benneteket? A nézettségnek biztosan jót tett volna, ha...

Olyan nem volt, hogy feketén-fehéren megmondták volna, hogy ezt vagy azt tegyük, de azért elláttak olyan tanácsokkal, amelyeket ugyan vagy megfogadott az ember vagy nem, de mindenképpen befolyásoltak bennünket az egyes döntéseinkben.

Utólag hogyan értékeled ezt az egészet? Sérült a lelked?

Az elején jó dolognak tartottam, én tényleg egy kapcsolatra vágytam, és elhittem, hogy talán így sikerülhet. De aztán kicsit megsérültem, mert úgy éreztem, hogy a valódi személyiségemet nem tudom megmutatni a világnak, nem tudom megmutatni, hogy valójában milyen vagyok. A válást nem vettem annyira zokon... Ami igazán fáj, hogy olyan karakternek állítottak be, amilyen 1 százalékban vagyok, azt is a rosszabb napjaimon. Az énem 99 százalékát, amilyen igazából vagyok, azt ez a műsor nem mutatta meg. Ez rosszulesett.

,,Az elején jó dolognak tartottam, én tényleg egy kapcsolatra vágytam, és elhittem, hogy talán így sikerülhet. De aztán kicsit megsérültem, mert úgy éreztem, hogy a valódi személyiségemet nem tudom megmutatni a világnak" Forrás: rtl.hu

Ha indulna ismét egy ilyen műsor, belevágnál?

Valószínűleg belevágnék. Nem szoktam egy kudarc után feladni a dolgokat, mindig megnézem, hogy mit tanulhatok a kudarcból, és igyekszem utána korrigálni. Rengeteget tanultam ebből a műsorból, egészen más lelkülettel fogok nekilátni egy következő párkapcsolatnak. A műsor végén egyetlen pár volt, akik azt mondták, hogy együtt maradnak, de azóta kiderült, hogy ők is elválnak. Mi ugyan elváltunk, de egész jó barátságot ápolunk a műsor óta.

A teljes interjút ITT nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.