Válni készül Hujber Feri felesége

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc válás Tölgyesi-Khel Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a legjobb időszakát éli Hujber Ferenc. Egy családi veszekedés miatt továbbra is kényszerítés vádja miatt nyomoz a rendőség, és a legújabb lapértesülések szerint a színész feleségének, Cynthiának is lege lett.

Huber Feri botrányos viselkedése miatt került címlapokra az utóbbi időben. A helyzet otthon sem volt fényes, állandóan veszekedtek, ezt pedig Cynthia megelégelte.

"Cynthia a legutóbbi veszekedés után azt mondta, hogy most már tényleg elválik Feritől. Ő is érzi, hogy senkinek sem jó ez az állapot. És hogy miért nem lépett már korábban? Feri kijelentette, hogy nem fogja aláírni a válási papírokat. Ez azonban megváltozott, mert talán ő is belátja már, hogy túl messzire ment. Úgy tudom, ha Cynthia tényleg úgy akarja, akkor Feri most már el fogja engedni. Feri pedig arra is gondolt, hogy Kanadában kezd új életet. De őszintén szólva náluk semmit sem lehet biztosra venni, mert egyszerre szeretik és pusztítják egymást" - mondta a Lokálnak a család egyik közeli barátja.

Hujber Feri és családja Forrás: Facebook/Mokka

Hujber is érzi valószínűleg, hogy túl messzire ment, és rendbe kell tennie a dolgait. Legutolsó nyilvános Facebook-bejegyzése is erre utal:
"Most nagyon sok dolgom lesz... Sok oldás, sok medi, és remélem sok gyógyulás... Augusztus elején megírom... Addig is a megbántottaktól bocsánatot kérek elég sok faszságot kellet törölnöm moderálnom, javítanom... Köszi Ti 2000 ember hogy a szigetemen vagytok... Kikapcs..."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.