Fotózáson élhette újra legszebb esküvői emlékeit Debreczeni Zita

esküvő Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita nemrég még menyasszonyként tündökölt a havas Dolomitokban, most a kamera másik oldalára állt, és fotósként vett részt egy esküvői divatfotózásán. Az ifjú feleség is szívesen nosztalgiázott, és eddig nem hallott részleteket is elárult az ő nagy napjáról.

Zita nemrég házasodott, a friss élmény miatt kifejezetten örült, hogy divatbloggereket fotózhatott esküvői ruhákban. A legfrissebb trendek szerint öltöztek fel a lányok, ami annak ellenére nagyon tetszik Zitának, hogy ő a saját esküvőjén a klasszikus stílust képviselte.

Gianni és Debreczeni Zita Forrás: Debreczeni Zita

"Tetszenek a laza, nőiességet sugárzó, ám a szokásokkal szakító, könnyed darabok, amik a 2017-es divatot jellemzik. Nagyon örülök, hogy idén a lágy pasztellszínek hódítanak, ami visszaköszönt a fotózott ruhákon is" - mondta Zita elmondta, hogy mivel téli esküvője volt, az időjárás nála is meghatározó volt. A nagy napról megjelent képeken bár magassarkúban láthatjuk őt,

kiderült, hogy a nagy hó miatt a szép pár cipő csak a templomban és a fotózáson volt rajta.

Ezután motoros szánra pattant és a magassarkút egy hótaposó csizmára cserélte, de ebből a ruha takarása miatt semmit nem lehetett észrevenni. A fotós minden menyasszonynak azt tanácsolja, hogy ne stresszeljék túl az esküvői készülődést: "

Igyatok meg három pohár bort, érezzétek jól magatokat, szórakozzatok a családdal és a barátokkal!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.