Szinetár Dóra bevallotta: előző életében delfinidomár volt

Peller Mariann Szinetár Dóra delfin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves magyar színésznő nem mindennapi bejelentést tett Peller Mariann műsorában: állítja, hogy előző életében delfinidomár volt. 

Nemrég Szinetár Dóra volt Peller Mariann vendége a LifeTv csatornán futó Utazás a lelked körül című műsorban. A színésznő elárulta, hogy mindig is nagyon szerette a delfineket, de egyszer volt egy olyan víziója, melyet követően szinte biztos volt abban, hogy valamilyen módon ő is közülük való:

Szinetár Dóra előző életében delfinidomár volt Fotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

"Egy alkalommal uszodában úsztam egy édesvizű medencében, és egyszer csak azt éreztem, hogy nem ott vagyok, ahol vagyok. Bejött egy emlék, ami nagyon hosszú ideig tartott. Valahol délen voltam, és sós volt a levegő. Nagyon kék volt a víz, és tudtam, hogy delfinek vannak körülöttem. Iszonyatosan jó érzés volt, és éveken keresztül emlékeztem rá. Amikor felnőttfejjel eljutottam egy show-ra, megláttam a delfineket az idomárral. Összeúszott a két emlék, és föleszméltem, hogy én erre emlékeztem abban a medencében még régen. Biztos voltam benne, hogy az előző életemben ez lehetett a foglalkozásom" - mondta a műsorban Dóra.

A sztárt egyáltalán nem érdeklik az előző életei, élethelyszínei, ahogy az sem, hogy mivel foglalkozott. Egyedül arra kíváncsi, hogy miért ápol ilyen feltűnően közeli kapcsolatot a delfinekkel:

"Számomra fontosabb, hogy nehezen megmagyarázható kötődésem és emlékképeim vannak egy olyan állapotról, amit más élethelyzet nem tud előidézni, azonkívül hogy az ember delfinekkel együtt úszik"

Peller Mariann vendége Sarka Kata volt az Utazás a lelked körül című műsorban

Peller Mariann vendége ezúttal Sarka Kata volt a LifeNetwork csatornán futó Utazás a lelked körül című műsorban. Kata a múltról és a hitéről osztotta meg velünk érzéseit, de a szakértő segítségével arra is választ kapott, mi várhat még rá a jövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.