Ezért lép ki Fergie a Black Eyed Peas együttesből

Forrás: AFP -
Black Eyed Peas szólókarrier Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fergie kilép a Black Eyed Peas csapatából, és már Ariana Grande koncertjére sem tart velük. Kiderült, hogy miért döntött így. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Ariana Grande koncertjén terrortámadás történt, melynek következtében 22-en meghaltak, és 50-en megsérültek. Az énekesnőt nagyon megviselték az események, ezért jótékonysági koncertet hirdetett One Love Manchester címmel, melynek befolyt összegével az elhunytak temetését szeretné finanszírozni.

Az eseményen a Black Eyed Peas együttes is részt vesz, de az ikonikus hang, Fergie már nem tart velük. Az énekesnő 2002-ben csatlakozott a bandához, és 13 aktív év után 2015-ben lépett fel velük utoljára a 2015-ös Coachella fesztiválon.

Fergie Forrás: AFP

Most pedig bejelentette, hogy kilép a zenekarból, mert szólókarriert indít. A Black Eyed Peas vezetője, will.i.am. szerint Fergie pótolhatatlan, de ennek ellenére lesznek olyan számai az énekesnőnek, amelyben ismét együtt játszanak majd.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki helyettesíti majd őt a koncerten, azt viszont már tudjuk, hogy Nicole Scherzinger is színpadra fog állni a bandával - írta meg az AhlanLive.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.