Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a verseny a magyar celebnők között, sorra érkeznek a szexisebbnél szexisebb fürdőruhás fotók. Most pedig Nádai Anikó is csatlakozott a klubhoz.

Itt van például Molnár Andi, akinek egy gramm zsír nincs a testén, vagy éppen a szexi Dukai Regina, aki Olaszországban napfürdőzik. A bikinis Görög Zita egy függőágyban heverészik, míg Mádai Vivien a kisfiával ment strandra. A Törökországból hazatérő Hódi Pamela is bikinitestet villantott, és amíg Iszak Eszti a popsijával hódít, addig Hosszú Katinka tónusos testét sütteti egy pálmafa alatt. A szexis énekesnő, Dér Heni a kebleire fókuszál, VV Krisztián kedvese, Mici pedig olyan fotót posztolt, amelyen látszik, milyen sokat fogyott.

Mindezek után megcsodálhattuk Tápai Szabina csodás alakját is, és most Nádai Anikó is Instagramot ragadott:

Itt az ideje kicsit barnulni ☀️☀️☀️

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudia: "Nem hagyom, hogy félelemben éljek!"http://www.life.hu/sztarok/20170604-liptai-claudia-nem-fel.htmlKülönleges üzenetet küldött a TV2 műsorvezetője. Közösségi oldalára posztolta ki, hogy nem akar félelemben élni...TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "Lehet, hogy őrültek vagyunk..."http://www.life.hu/sztarok/20170604-hosszu-katinka-es-shane-lehet-hogy-orult.htmlMint ismeretes, Hosszú Katinka és csapata hazatértek Amerikából, de persze idehaza is keményen edzenek tovább. TV + Sztárok--Molnár Andi bikinis fotóival borzolja a kedélyekethttp://www.life.hu/sztarok/20170603-molnar-andi-bikiniben.htmlEgymás után érkeznek a magyar celebcsajok dögösebbnél dögösebb bikinis fotói. Ebből persze Molnár Andi sem maradhatott ki.TV + Sztárok--A PAPPA PIA betétdala csendül fel A Nagy Duett végső döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170603-madai-vivien-es-csipa-a-pappa-pia-slageret-eneklik.htmlA nyár bulifilmjének betétdala csendül fel A Nagy Duett végső döntőjében. TV + Sztárok--Tolvai Reni fagyizni ment...http://www.life.hu/sztarok/20170603-tolvai-reni-fagyizik.htmlAz énekesnő fagyizni ment, és arról készített egy gifet, miként nyalja a gombócokat...TV + SztárokOrigoKiderült, Herrmann Dóra a TV2 új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170603-herrmann-dora-a-tv2-uj-meteorologusa.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, új, dögös műsorvezetővel erősít a TV2. Most pedig az is kiderült, ki ő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.