Cristiano Ronaldo NIKE reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nike dolgozói nem vették figyelembe azt a tényt, hogy a rajongók szeretnek mindennek utána járni. Így pedig hamar kiderült a turpisság, és égés lett belőle. 

Cristiano Ronaldo és a csapata már másodszor kerül ki győztesként a Bajnokok Ligájából az elmúlt két évben. Nem csoda ezek után, hogy a Nike a híres focistát választotta az új reklámjuk arcának.

A kampányhoz Ronaldo egy gyermekkori fotójára egy pipát és egy "This Boy Knew" feliratot nyomtak. A mindenre elszánt rajongók azonban utána jártak a fotónak, és kiderült a csalás: Ronaldo azon a felvételen

eredetileg egy Adidas pulcsit viselt.

Vagyis a Nike simán kivágta a konkurens márka logóját, és ráapplikálták a sajátjukat. Hát ez hihetetlen! Most komolyan, miért nem tudtak egy másik képet választani? Ez még annál is kellemetlenebb, mint a tény, hogy Ronaldo nem Nike pulcsiban érkezett a világra - írta meg a TheSun.

Pumpedék: Ági a nyitott ablak előtt kényeztette szájával Gabót Velencében (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170606-agi-a-nyitott-ablak-elott-kenyeztette-szajaval-gabot-velenceben.htmlPumped Gabo és Ági mindent kimondanak, amit gondolnak, és mindent megtesznek, amit csak szeretnének ott, ahol akarják: műsoruk következő részében Ági az ablak előtt kényezteti szájával Gabót! TV + SztárokOrigoÁbel Anita Emilióval és Mádai Viviennel is barátságot kötött http://www.life.hu/sztarok/20170606-abel-anita-emilioval-es-madai-viviennel-is-osszebaratkozottt.htmlAz ország legnagyobb házibulija véget ért, vagyis már nem szurkolhatunk tovább kedvenceinknek A Nagy Duettben. Az elmúlt hetekben nemcsak a mi szívünkhöz kerültek közelebb a szereplők, de két sztár között is kialakult a szimpátia! TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsának mennie kell az ATV-ből?http://www.life.hu/sztarok/20170606-csisztu-zsuzsa-musora-veget-er-az-atv-n.htmlLapértesülések szerint Csisztu Zsuzsának véget ért a karrierje az ATV-n. TV + Sztárok--Ashley Graham bevallotta: bántalmazták szexuálisanhttp://www.life.hu/sztarok/20170606-ashley-graham-korabban-szexualis-bantalmazas-aldozata-volt.htmlElképesztő titkokat vallott be nemrég Ashley Graham: fiatalabb korában két alkalommal is zaklatták szexuálisan. TV + SztárokOrigoAriana Grande koncertjének 7 legmeghatóbb pillanatahttp://www.life.hu/sztarok/20170606-ariana-grande-koncert-manchester.htmlNehéz volt nem sírni Ariana Grande One Love Manchester koncertjén. Gyerekekkel táncoló rendőrök, Katy Perry különleges ruhája, Robbie Williams megható előadása... csak néhány, a legemlékezetesebb pillanatok közül. TV + Sztárok--Dianáról vallott Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-dianarol-es-karolyrol-vallott-camilla-hercegne.htmlŐszintén vallott a You magazinnak adott exkluzív interjújában Camilla hercegné férjével, Károly herceggel való egykori viszonyáról. Az apropója Diana hercegnő halálának 20. évfordulója Halálának 20. évfordulója. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.