Lajcsi lánya, Galambos Bogi brutális dekoltázst villantott

Forrás: Instagram/gba.style -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges képet tett közzé nyilvános közösségi oldalán Galambos Lajos lánya, Bogi.

Galambos Bogi, aki legutóbb Palvin Parbi oldalán pózolt, merész képet tett közzé nyilvános Instagram-oldalán. Bikiniben pózol:

Galambos Bogi bikiniben Forrás: Instagram/gba.style

Galambos Lajos háromgyerekes apaként tudja, milyen aggódni a csemetéiért. Nagylánya, Bogi már elmúlt 18 éves, a sztár mégis óvja-védi mindentől. A zenész korábban rendőrségi ügyeiről, valamint lánya udvarlóihoz fűződő viszonyáról is mesélt a Life.hu kamerája előtt. A videót itt nézheted meg!

Simon Kornél és Janicsák Veca nyerték A Nagy Duettethttp://www.life.hu/sztarok/20170604-simon-kornel-es-janicsak-veca-nyerte-a-nagy-duettet.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Emilio és Ábel Anita a döntő adás felénél távoztak a műsorból. TV + Sztárok--Így táncol a kamera előtt Schobert Norbi és lánya, Larahttp://www.life.hu/sztarok/20170605-igy-tancol-a-kamera-elott-schobert-norbi-es-lara.htmlSchobert Norbi a lányával? larával együtt benevezett atinik kedvenc musical.ly klipkészítő bajnokságába... És fel is töltötte a Facebookjára. TV + SztárokOrigoDianáról vallott Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-dianarol-es-karolyrol-vallott-camilla-hercegne.htmlŐszintén vallott a You magazinnak adott exkluzív interjújában Camilla hercegné férjével, Károly herceggel való egykori viszonyáról. Az apropója Diana hercegnő halálának 20. évfordulója Halálának 20. évfordulója. TV + Sztárok--Ezért undorodott Ábel Anita a mazsolátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-ezert-undorodott-abel-anita-a-mazsolatol-olyan-mint-a-szemolcs.htmlAnita szerda este az Édeskettes című sütő-show-ban Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám mestercukrász vendége. Többek között arról is mesélt, hogy volt egy időszak, amikor bizonyos ételektől nagyon undorodott. Például a mazsolától. TV + SztárokOrigoKommentháború A Nagy Duett Facebook oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-kommenthaboru-a-nagy-duett-facebook-oldalan-janicsak-veca-es-simon-kornel-gyozott.htmlTegnap este véget ért a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett. A versenyt Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte, Emilio és Ábel Anita már a döntő adás felénél távoztak a műsorból, így a végén Vecáék Erdei Zsolttal és Judyval, valamit a Mádai Vivien-Csipa párossal küzdöttek meg a nézők kegyeiért. TV + SztárokOrigoDisznóvágással és békülős szexszel ünnepelt Pumped Gabo és Ági (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170605-bekulos-szexszel-unnepelt-pumped-gabo-es-agi.htmlDisznóvágásra vitte Pumped Gabo Ágit. Úgy tűnik, hogy Áginak bejött a romantikusnak egyáltalán nem nevezhető program, ugyanis a nap végére az ágyban kötött ki Gabóval. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.