Csisztu Zsuzsa a Schobert-botrányról és állítólagos kirúgásáról posztolt

ATV Csisztu Zsuzsa Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismeretes, hogy Schobert Norbi és Csisztu Zsuzsa összevesztek az ATV műsorának forgatásán. Zsuzsa később a Facebookon kommentálta a történteket, azt írta, nem őt minősíti, hogy egy illető milyen méltatlan és nívótlan eszközökhöz folyamodik, ha nincsenek érvei. A legutóbb pedig arról lehetett olvasni, hogy távoznia kell a csatornától. 

Csisztu Zsuzsa állítja, hamis állítások jelentek meg a műsorával kapcsolatban, hosszú posztban igyekszik világossá tenni a dolgokat.

"Remélem, senki nem gondolja komolyan, hogy egy műsorban szereplő vendég méltatlan viselkedése okot adna egy komoly szakmai döntéseket hozó csatornának, olyannak, mint az ATV, hogy befolyásolja egy műsor életét? Ennél azért sokkal felkészültebb szerkesztőség ez, és sokkal jobb szakemberek hoznak döntéseket és nem ilyen elhamarkodottan. Schobert Norbert pedig messze nem ekkora tényező, az én életemben pláne nem, mert nem egy pályán focizunk, hiszen én nem fogok alakformáló táborok szervezésébe, ő pedig szerintem egészen sokára vezet majd talkshow-t az ő adottságaival, bár idehaza ki tudja?" - írja, utalva arra a botrányos felvételre, amiről mi is írtunk korábban.

"Még nagyon izgalmas három epizód van hátra Gál Noémivel és Besenyei Péterrel, Németh Kristóffal és Kembe Sorellel és az előre tervezettnek megfelelően, a szezonzáró epizódban Esztergályos Cecilia művésznővel és Szécsy Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabda kapusunkkal.
Nem álltunk le előbb a forgatással egy perccel sem, mint ahogy terveztük, ott és annyi epizód elkészítésénél zárjuk most le most önszántunkból a tavaszi évadot, ahogy azt előre a csatornával, mint alkotók egyeztettük. Sőt, a nyári időszakban 'best of' válogatást tervez a csatorna a Csisztu 24 epizódjaiból igen jó műsoridőben, tehát minden más találgatás, hangzatos kirúgásom, vagy kirúgatásom, repültetésem és útrabocsátásom még nincs napirenden" - írja, a teljes bejegyzést itt találja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.