Harry herceget majdnem megcsókolta egy rajongója: Fotó!

Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg olyan rajongótáborral rendelkezik, mint egy szupermodell, pedig még életében nem dobta le a textilt. Egy rajongója azonban mégis tudott mutatni kompromittáló fotót róla. 

Victoria McRae megszállott rajongója a fiatal hercegnek, minden nyilvános eseményen ott van, ahol Harry megjelenik. 2015 májusában sikerült is igazán közel férkőznie a férfihoz, aki közvetlen személyiségéből fakadóan szereti megölelgetni az embereket, a lány pedig ezt használta ki.

A fiatal nő gondolatban már Harry szerető felesége Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Daniel Munoz

Mikor Harry mit sem sejtve odahajolt Victoriához, a lány elkapta a herceg nyakát, és megpróbálta szájon csókolni, de Harry kikerülte a nő intim közeledését.

Az ominózus eseten készült fotót McRae azóta mindenhová magával viszi ahol Harry megjelenik, sőt már tiarát is visel, annyira belsőségesnek érzi a kapcsolatát Harryvel.

Íme a kínos fénykép Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Chris Jackson

Persze a híresség, tanulva az esetből, már nem merészkedik olyan közel sem hozzá, sem más lányokhoz, nehogy baj legyen. Vajon Meghan Markle mit szól ehhez a történethez? - írta meg a DailyMail.

Befogadta a királyi család Harry herceg szerelmét

Nagy szó volt, amikor Harry herceg végre talált maga mellé valakit, de a családja annyira nem örült a választásának. Meghan Markle amerikai színésznőt sokáig nem fogadta el a királyi família, de úgy tűnik, hogy végre áldásukat adták a kapcsolatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.