Hujber Ferenc hónapok óta nem szerepelt: állítólag bujkál

Forrás: TV2/Mokka -
Hujber Ferenc eltűnt bujkálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ominózus Mokka-interjút követően Hujber Ferenc eltűnt a nyilvánosság elől. A színész sok mindent összehordott élő adásban, utána viszont nem akart nyilatkozni. Sokan azt gondolták, direkt bujkál, de most kiderült, hol is tölti az idejét.

Hujber Ferenc mindenkit megijesztett kicsit, miután a Mokkában előadta gondolatait Jézusról. "Azt állítom, hogy Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú" - mondta akkor Hujber, kijelentése pedig annyira elhíresült, hogy már mém is lett belőle. A kisebb botrányt okozó műsor után ő maga már nem akart nyilatkozni, de hírek azért terjedtek róluk.

Megtalálták Hujber Ferencet Forrás: TV2/Mokka

Hujber apósa például kifejezte ellenszenvét sógorával szemben, és azt is lehetett hallani, hogy már a gyámügy is vizsgálódik a családnál.

Hujber azonban eltűnt a nyilvánosság elől, sokan gondolták úgy, hogy inkább direkt bujkál.

Nemrég azonban kiderült, hol is lehet megtalálni mostanában a színészt. A Bánfalvy Stúdió rendezésében egy fővárosi művelődési központban mutatták be Szabó Magda Abigél című színdarabját, amelyben többek között Hujber Ferenc is színpadra állt - írja a Bors. A lap megpróbált kapcsolatba lépni a színésszel, és kideríteni, vajon tényleg bujkál-e, de Hujber nem volt hajlandó nyilatkozni!

Bebizonyosodott: Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170609-vastag-csaba-es-gorgenyi-fruzsina-egyutt-vannak.htmlAz Abigél színházi előadás után látták együtt az énekest és a színésznőt. Kézenfogva távoztak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÁllítják: kinyittatta a hatóság Gáspár Győző széfjeithttp://www.life.hu/sztarok/20170609-kinyittatta-a-hatosag-gaspar-gyozo-szefjeit.htmlIsmét nyomoz Gáspár Győző után a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Csütörtökön egy belvárosi pénzintézetben lévő trezorjait kutatták át. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPeller Anna egy meghitt mozizásra vágyik leginkábbhttp://www.life.hu/sztarok/20170608-peller-anna-eletebol-a-mozizas-elmenye-hianyzik.htmlPeller Anna életét most szinte 100%-ig a munka tölti ki. Emellett jóformán semmire nincs ideje, alváshiányban telnek a mindennapjai, és van olyan program is, amire már évek óta nem került sor a magánéletében. TV + SztárokOrigoPachmann Péter rádióra cserélte a televíziót- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170608-pachmann-peter-uj-munkara-valtott.htmlPachmann Péter meglepte a Mokka nézőit, elárulta, milyen új dolgoba vágja a fejszéjét. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoEzt a fricskát kapta a közösségi oldalon Vajna Timi http://www.life.hu/sztarok/20170608-a-pomazi-vajna-timeat-imadja-ujabban-az-internet.htmlNemrég indult útjára Pomázi Vajna Tímea néven egy közösségi oldal, ahol egy nő igyekszik a magyar valósághoz viszonyítva reprodukálni Vajna Timi szexibbnél szexibb fotóit. Te mit gondolsz róla? TV + Sztárok--Szinkronszínésznek áll Kelemen Anna http://www.life.hu/sztarok/20170608-kelemen-anna-szinkronszineszkent-probalja-ki-magat.htmlKelemen Anna mostanában egyre több újdonságba veti bele magát: most épp a szinkonszínészkedést próbálja ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.