Onyutha Judit Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Onyutha Judit szerint másodszor rúgták ki őt kolléganője, Gaál Noémi miatt. Most azonban megszólalt a másik fél is.

Onyutha Judit korábban azt nyilatkozta, hogy Gaál Noémi kétszer is elvette a munkáját. Most Noémi nyilatkozott a témáról a Borsnak. "Nem akarok Judit fejével gondolkodni. A távozásomat a TV2-től sem így terveztem, a belépésemet sem az ATV-hez. De az biztos, nem volt közöm ahhoz, hogy elküldték."

Gaál Noémi Forrás: TV2

Noémi elmondta, mit szólt Onyutha Judit vádjaihoz: "Nem esett jól, érthetetlen volt számomra. A lelkiismeretem tiszta, sosem tettem semmit, ami miatt ő ezt érezhette. Amikor visszajöttem Ázsiából, természetesen beszéltem vele. Felhívtam telefonon, ezt nem lehetett ennyiben hagyni. Bántotta az igazságérzetem, ami az újságban megjelent, mert valótlanságokat írtak le."

"Azért én arra is emlékszem, amikor Barta Szilvi, Németh Lajos, Judit és én dolgoztunk a TV2-nél, és engem küldtek el. Fél év után hívtak vissza, amikor Szilvi másik kereskedelmi csatornához szerződött. Sosem tettem keresztbe sem neki, sem másnak. Sosem mondtam olyat, hogy „gyerekek, nekem kell ez a munka, rúgjatok ki valakit"! Ilyen nem volt."

Onyutha Judit Forrás: MTI

"Nem is akarok erről többet beszélni, magyarázkodni.

Csak az a bűnöm, ha ez bűn, hogy éltem egy lehetőséggel, amit felajánlottak. Arra koncentrálok, hogy mit vár tőlem az új munkahelyem.

Nem nézek hátra, csak előre. A héten elkezdtem dolgozni, kedvesen fogadtak. Amikor megszűnt a munkám a TV2-nél, átálltam egy kényelmesebb ritmusra, most vissza kell zökkennem. De ez csak egy-két hetes folyamat, aztán, remélem, otthonosan érzem magam majd az ATV-nél is. A legjobb tudásom szerint végzem a munkám" - nyilatkozta Noémi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.