Lengyel Tamás szabadúszóként folytatja színészi karrierjét

Lengyel Tamás Eszenyi Enikő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő hírt közölt a híres színész a közösségi oldalán: felmondott a Vígszínházban.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, idén márciusban Stohl András felmondott a Vígszínházban, és azóta szabadúszóként folytatja a pályafutását. Elmondása szerint több olyan felkérést is kapott, amit társulati tagként nem tudott elvállalni, ezért döntött az önállóság mellett.

Most pedig Lengyel Tamás távozott az Eszenyi Enikő által vezetett társulattól. A fiatal sztár 2011-ben csatlakozott a Vígszínházhoz, de a közösségi oldalán közölt információ szerint ez az időszak véget ért: "Ma játszottam utoljára a VÍGSZÍNHÁZBAN, mint társulati tag. A következô évadban már szabadúszó leszek. Csak a Jóembert keresünkben láthattok. Szeretem ezt a színpadot, nézzétek, milyen csodás a kilátás!"

Korábban nagy elvándorlás indult a Vígszínházból, a színészek mellett technikusok és színházi dolgozók mondtak fel. A felmondási hullámról itt írtunk korábban.

Pachmann Péter rádiós műsorvezető lesz: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170611-uj-szerepben-probalja-ki-magat-pachmann-peter.htmlVáratlan döntésre szánta el magát Pachmann Péter: kilép a tévéképernyő mögül, és rádiós műsorvezetőként folytatja. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoGaál Noémi: Sosem rúgattam ki Onyutha Juditothttp://www.life.hu/sztarok/20170611-gaal-noemi-reagalt-onyutha-judit-vadjaira.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Onyutha Judit szerint másodszor rúgták ki őt kolléganője, Gaál Noémi miatt. Most azonban megszólalt a másik fél is.TV + Sztárok--Szellemek üldözték el a Los Angeles-i villából Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20170610-szellemek-uldoztek-el-a-los-angeles-i-villabol-vajna-timeat.htmlTimi arról beszélt, hogy egy idős nő szelleme suttogott hozzá éjszakánként. TV + Sztárok--Victoria Beckhamet leégette a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20170610-victoria-beckhamet-leegette-a-fia-romeo.htmlVan humorérzéke Romeónak TV + Sztárok--Öt hónapos várandósan szelfizett pucéran Jenny Mollenhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-ot-honapos-varandosan-szelfizett-puceran-jenny-mollen-szineszno.htmlJenny Mollen nem szégyellősködött. TV + SztárokAFPA színpadról üzent édesanyjának Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20170610-a-szinpadrol-uzent-edesanyjanak-weisz-fanni-a-parjat-valasztotta.htmlFanni a Szavak című színdarab végén jelel el egy monológot, amelyben sok olyan kérdésre választ ad, amelyek az utóbbi hónapokban zajló vitákról szóltak az édesanyjával és családjával kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.