Az esküvőről kérdezték Harry herceg barátnőjét, Meghan Markle-t

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és barátnője kapcsolata egyre komolyabb, nem véletlen, hogy mindenki arra kíváncsi, mikor számíthatnak az eljegyzésre. Meghan Markle-t erről kérdezték egy sajtótájékoztatón, így reagált a színésznő.

Meghan Markle nevét akkor ismerte meg a világ, amikor Harry herceg barátnője lett, azóta van a figyelem középpontjában a színésznő, és minden, amit csinál. Az a hír járja, hogy a királyi család is elfogadta már Meghant, így mindenki csak arra vár, mikor lesz az eljegyzés. A híresztelések szerint már komolyan tervben van a fiatal párnál az esküvő, de ők maguk még nem reagáltak a pletykákra.

Meghan Markle-t az esküvőről kérdezték Forrás: AFP/Andrew Cowie

A Daily Mail újságírója magának Meghan Markle-nek tette fel a kérdést, amikor a színésznő sorozatának, a Suitsnak a sajtótájékoztatóján járt. A riporter azt kérdezte a színésznőtő, reménykedik-e abban, hogy hamarosan összeházasodnak, de Meghan Markle nem válaszolt. Csupán mosolygott az újságíró kérdését hallva.

Harry herceg barátnője, Meghan Markle felhagyna a színészkedéssel

Harry herceg barátnője, Meghan Markle készen áll arra, hogy abbahagyja a színészkedést. Helyette egészen másra szeretne koncentrálni, ráadásul a királyi sarj párjaként nem is nagyon mutogathatja magát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Kiss Ramóna szerint félnek tőle a férfiakhttp://www.life.hu/sztarok/20170612-kiss-ramonatol-felnek-a-ferfiak.htmlKiss Ramóna boldog párkapcsolatban él, de nem volt könnyű megtalálnia azt a férfit, aki nem fél tőle. A legtöbben ugyanis tartanak tőle... a csinos színésznő azt is elárulta, hogy miért. TV + Sztárok--Tom Hardy közösségi oldalán búcsúzott el legjobb barátjától, Woodytól: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-tom-hardy-szeretett-kutyajat-gyaszolja.htmlEnnyi közösen eltöltött év után nem csoda, hogy Tom és Woody teljesen összenőttek. A színész szívfacsaró sorokkal búcsúzott a kedvencétől. TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándor visszatér a TV2-höz?http://www.life.hu/sztarok/20170612-friderikusz-visszaterhet-a-tv2-hoz.htmlAz a hír járja, hogy Friderikusz visszatér a TV2-höz, és már nagyban építik a díszletet műsorához. A TV2 sajtóosztálya reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka a monacói herceggel vacsorázotthttp://www.life.hu/sztarok/20170612-monacoi-herceggel-vacsorazott-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka nem akárkivel költötte el a vacsoráját, illusztris társaságát meg is mutatta Instagram-oldalán: a monacói herceggel időzött! TV + Sztárok--Karambolozott a TV2 tudósítója, Csehy Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170612-karambolozott-a-tv2-tudositoja.htmlA hétfő reggeli csúcsforgalomról tudósított volna Csehy András, de nem jutottak el a tervezett végállomásig, ugyanis hátulról beléjük szaladtak. TV + SztárokOrigoEldobta volna életét Katy Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20170612-katy-perry-bevallotta-hogy-ongyilkos-akart-lenni.htmlA híres énekesnő Siri Sat Nam Singh terapeutánál vendégeskedett, de a beszélgetés egy pontján bizony eltörött az énekesnőnél a mécses. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.