Kiss Ramóna szerint félnek tőle a férfiak

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Kiss Ramóna férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna boldog párkapcsolatban él, de nem volt könnyű megtalálnia azt a férfit, aki nem fél tőle. A legtöbben ugyanis tartanak tőle... a csinos színésznő azt is elárulta, hogy miért. 

Kiss Ramónát a Barátok köztből ismerik az emberek, de nemsokára egy teljesen új oldalát mutatja majd meg. Ő lesz ugyanis az X-Faktor műsorvezetője, karrierje egyértelműen felfelé ível. A sztár a Playboynak adott interjújában mesélt a családalapítási terveiről és arról is, szerinte félnek-e tőle a férfiak.

Kiss Ramóna félelmet kelt a férfiakban Fotó: Polyák Attila/Origo

eddig a pillanatig nem jött még el az, hogy esküvő és gyerkőcök, de rajta vagyok a projekten"

idézi a Bors

Tom Hardy közösségi oldalán búcsúzott el legjobb barátjától, Woodytól: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-tom-hardy-szeretett-kutyajat-gyaszolja.htmlEnnyi közösen eltöltött év után nem csoda, hogy Tom és Woody teljesen összenőttek. A színész szívfacsaró sorokkal búcsúzott a kedvencétől. TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándor visszatér a TV2-höz?http://www.life.hu/sztarok/20170612-friderikusz-visszaterhet-a-tv2-hoz.htmlAz a hír járja, hogy Friderikusz visszatér a TV2-höz, és már nagyban építik a díszletet műsorához. A TV2 sajtóosztálya reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka a monacói herceggel vacsorázotthttp://www.life.hu/sztarok/20170612-monacoi-herceggel-vacsorazott-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka nem akárkivel költötte el a vacsoráját, illusztris társaságát meg is mutatta Instagram-oldalán: a monacói herceggel időzött! TV + Sztárok--Karambolozott a TV2 tudósítója, Csehy Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170612-karambolozott-a-tv2-tudositoja.htmlA hétfő reggeli csúcsforgalomról tudósított volna Csehy András, de nem jutottak el a tervezett végállomásig, ugyanis hátulról beléjük szaladtak. TV + SztárokOrigoEldobta volna életét Katy Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20170612-katy-perry-bevallotta-hogy-ongyilkos-akart-lenni.htmlA híres énekesnő Siri Sat Nam Singh terapeutánál vendégeskedett, de a beszélgetés egy pontján bizony eltörött az énekesnőnél a mécses. TV + SztárokOrigoHódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata válságban van? Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-hodi-pamela-es-berki-kapcsolata-valsagban-video.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián néhány hét múlva oltár elé állnak, hogy sokat próbált kapcsolatuk végre beteljesedjen... vagy mégsem? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.