Hosszú Katinka a monacói herceggel vacsorázott

Forrás: Instagram/hosszukatinka -
herceg Hosszú Katinka Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka nem akárkivel költötte el a vacsoráját, illusztris társaságát meg is mutatta Instagram-oldalán: a monacói herceggel időzött! 

Versenyezni utazott a hétvégén Hosszú Katinka, a Mare Nostrum elnevezésű versenysorozat monacói állomására. Szombaton ott nyitották meg az eseményt, ahol az úszónő ismét remekelt. Hosszú Katinka két aranyérmet nyert, egy ezüstöt és bronzot bronzot, de persze nem ő az egyetlen úszónk, aki szép eredményeket ért el.

Hosszú Katinak a herceggel vacsorázott Forrás: Instagram/hosszukatinka

Katinka és férje, Shane Tusup a verseny után részt vettek egy gálán, ott futottak össze Monaco hercegével. II. Alberttel és feleségével. Természetesen a közös kép sem maradt el, mindannyian mosolyogva pózoltak a kamerának. Hosszú Katinkáék nem időztek sokáig az országban, rögtön siettek tovább a verseny következő állomására, Barcelonába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.