Ejha! Ennyi pénzt vitt el a NAV Győzike széfjéből

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gáspár Győző NAV Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike közel kétszázmilliós örökségét vitte el a NAV az énekes, műsorvezető széfjéből.

Azt már tudjuk, hogy Győzike ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Tavasszal tartottak is nála házkutatást, a Blikk pedig úgy tudja, hogy múlt héten egy belvárosi bankból is elvitt az adóhatóság 194 millió forintot.

"Az nem az én pénzem volt" – állítja Gáspár. "A nagymamámtól nagyon sok pénzt kaptam korábban. 2004-ben 136 millió forintot adott nekem. Ez neki nem volt nagy összeg, ő nagyon gazdag volt. Többek közt ezt a pénzt is egyszer már elvitték a NAV-osok, még 2011-ben, amikor adócsalással vádoltak minket Beával. Sokáig zárolva volt a pénz, aztán amikor visszakaptuk, akkor úgy döntöttem, hogy nekem ez nem kell, a lányaimnak adtam, és még kiegészítettem. Két éve 97 milliót kapott Evelin, és ugyanennyit Virág, ez volt a pesti széfben elzárva" – magyarázta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Győzike továbbra is azt állítja, hogy mivel sem a pénz, sem a fiók nem az ő nevén volt, ezért jogtalanul vitték el a hatalmas összeget. "Azt akarják bebizonyítani, hogy én írtam alá Evelin helyett a papírt. Ezért most igazságügyi írásszakértőt rendelnek majd ki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.