Az ATV híradósának, Kelemen Annának nevet kellett változtatnia

Forrás: Facebook/Nemes Anna, Kelemen Anna Official -
ATV név Kelemen Anna változtatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Annácska miatt kellett nevet változtatnia az ATV híradósának, Kelemen Annának. Főnöke tanácsára cselekedett így.

A Kelemen Anna névről mindenkinek a szőke nyuszilány jut az eszébe, aki nem éppen a visszafogott életviteléről ismert. A celeb szexuális élete is nyitott könyv volt egykor a nagyközönség előtt, nincs is könnyű dolga annak, aki ugyanezzel a névvel próbál egy egészen más területen karriert befutni. Az ATV híradósa, szintén Kelemen Anna volt, egészen addig, amíg meg nem változtatta a nevét főnöke tanácsára.

Az ATV híradósának, Kelemen Annának nevet kellett változtatnia Forrás: Facebook/Nemes Anna, Kelemen Anna Official

Az akkori főnököm azt tanácsolta, hogy válasszak magamnak egy olyan nevet, amit még nem használ más.

Borsnak

Annácska helyesli a névváltoztatást

"Nagyon helyes, nagyon örülök, hogy ez így megtörtént. Nem ismerem őt, nem is hallottam még róla, de valószínű így tűnt a leglogikusabbnak. A Kelemen Anna név már tényleg foglalt általam. Belőlem csak egy van. Na jó, csak bizonyos értelemben. Egyébként biztosan élnek még rajtam kívül más lányok is ezzel a névvel, de egyik névrokonommal sem találkoztam soha. Páratlan vagyok" - mondta a szőkeség.
Ejha! Ennyi pénzt vitt el a NAV Győzike széfjébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170613-gyozike-nav-penz-szeg.htmlGyőzike közel kétszázmilliós örökségét vitte el a NAV az énekes, műsorvezető széfjéből. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSúlyos állapotban került a kórházba a volt magyar X-Faktoroshttp://www.life.hu/sztarok/20170613-eleteert-kuzd-a-volt-magyar-x-faktoros-stone.htmlKovács László, azaz Stone a 2012-es X-Faktorban jutott be a döntőbe. Az énekes a Blikknek mesélt arról, hogy majdnem tragédia lett a nyaralásából. És patkányokkal teli kórházba került. TV + Sztárok--Az esküvőről kérdezték Harry herceg barátnőjét, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20170612-az-eskuvorol-kerdeztek-harry-herceg-baratnojet.htmlHarry herceg és barátnője kapcsolata egyre komolyabb, nem véletlen, hogy mindenki arra kíváncsi, mikor számíthatnak az eljegyzésre. Meghan Markle-t erről kérdezték egy sajtótájékoztatón, így reagált a színésznő. TV + Sztárok--Sztárok, akik vallásosabbak, mint gondolnád: Richard Gere-től Tom Cruise-ighttp://www.life.hu/sztarok/20170612-sztarok-akik-vallasosabbak-mint-gondolnad.htmlSok híresség a sztárrá válásuk után fordult a vallás felé, és van, aki mindent képes feladni a meggyőződéséért. Tom Cruise-nak a kapcsolatai mentek rá a szcientológia iránti imádatára, van, aki pedig a karrierjét és munkásságát tagadta meg a vallás miatt. TV + SztárokAFPExkluzív interjú a francia elnök fiával- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-exkluziv-interju-a-francia-elnok-fiaval.htmlA LifeBallon a dj-ként dolgozó egykori francia elnök fia, Pierre Sarkozy is jelen volt, aki exkluzív interjút adott kollégánknak. TV + SztárokOrigoStohl András békés kapcsolatot ápol egykori kedvesével http://www.life.hu/sztarok/20170612-igy-valtozott-meg-stohl-andras-elete-a-valas-ota.htmlStohl András őszintén mesélt a szakítása részleteiről, de az új kedvese is szóba került. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.