Damu Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész vidáman mesélt megismerkedésük történetéről.

Damu Roland a Fókusz műsorában mutatt meg Lindát. A színész úgy érzi, végre talán megtalálhatja a boldogságot. Állítja, Lindát nem zavarja börtönviselt múltja,sőt, közös babát is terveznek. A pár a megismerkedésük töténetéről is beszélt.

Dévényi Tibort nem lekergették, önszántából hagyta ott a színpadothttp://www.life.hu/sztarok/20170612-devenyi-tibort-nem-lekergettek-onszantabol-hagyta-ott-a-szinpadot.htmlAhogy írtunk róla, lekergették a színpadróla Harley fesztiválon Dévényi Tibi bácsit, aki fellépése alatt Kis Grofó nótájával próbálta szórakoztatni a közönséget, amely azonban nem lelkesedett ezért. Most elmondja, mi is történt valójában: állítja, valóban voltak indulatok, de dobálózás nem történt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSzellemek üldözték el a Los Angeles-i villából Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20170610-szellemek-uldoztek-el-a-los-angeles-i-villabol-vajna-timeat.htmlTimi arról beszélt, hogy egy idős nő szelleme suttogott hozzá éjszakánként. TV + Sztárok--Csak úgy ragyog Liptai Claudia: élete legjobb formájában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-liptai-claudia-elete-legjobb-formajaban-van.htmlMég nem tudni hogyan tér vissza a képernyőre, de rajongói egyre inkább hiányolják Liptai Claudiát. TV + Sztárok--Megrázó hangfelvételen Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-megrazo-hangfelvetelen-diana-hercegnoo.htmlAz ma már köztudott, hogy Diana hercegő és Károly herceg házassága nem volt fenékig tejföl. Amikor pedig 1991-ben kiderült, hogy Károly újra összejött volt szerelmével, Camillával, a hercegnő teljesen összeomlott. Ekkor döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza azokat a titkos hangfelvételeket, amelyeket csak magának rögzített, és amelyben őszintén beszélt magánéletéről. TV + Sztárok--Csak egy lepel takarja Gáspár Evelin testéthttp://www.life.hu/sztarok/20170610-csak-egy-lepel-takarja-gaspar-evelint.htmlGáspár Evelin tudja, mi a jó. Ahogyan azt is, hogy a vizsgaidőszakban is fontos, hogy néha kicsit elengedje magát. Így is tett. TV + Sztárok--Pumped Gabo barátnője küldökig dekoltált felsőben állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-pumped-gabo-baratnoje-agi-kuldokig-dekoltalt-felsoben-allt-kamerak-ele.htmlA Story Extra stábja meglátogatta Pumped Gabo barátnőjét, Ágit, aki a leginkább külsejéről beszélt a forgatócsoportnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.