Állítják, Jennifer Lopezt megcsalta a barátja, Alex Rodriguez

Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP -
Alex Rodriguez Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és baseballsztár barátja néhány hónapja vannak együtt, de úgy tűnik, eddig tartott az idill. Az a hír járja ugyanis, hogy a sportoló megcsalta a dívát.

Áprilisban derült ki, hogy Jennifer Lopezre rátalált a szerelem. Új párja Alex Rodriguez sportoló, aki elég nagy nőcsábász hírében állt, ráadásul egy agresszív, önző férfinak jellemezték, de ez mind nem zavarta Jennifer Lopezt, ahogy az sem, hogy a barátai sem nézték jó szemmel új kapcsolatát. Az énekesnő ennek ellenére összejött a sportolóval, sőt még az édesanyjának is bemutatta Alexet.

Jennifer Lopezt megcsalta barátja, Alex Rodriguez Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP

Lehet azonban, hogy mára már megbánta a döntését a latin díva, ugyanis az a hír járja, hogy a sportoló megcsalta őt, méghozzá nem mással, mint egy Lauren Hunter nevű nővel, aki már korábban is megjelent a férfi életében - írja a The Hollywood Gossip. Állítólag Jennifer Lopez már tudomást is szerzett arról, hogy barátja miket művelt a háta mögött, már csak az a kérdés, megbocsát-e az énekesnő a sportolónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.