Sarka Kata reagált Hajdú Péter és barátnője, Eszter válságára

Forrás: Facebook/Sarka Kata, Hajdú Péter -
Eszter Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Hajdú Péter és barátnője, Eszter kapcsolata állítólag már nem olyan idilli, mint amilyen egykor volt, Sarka Katának is megvan erről a véleménye.

Hajdú Péter és barátnője egy időben nagyon szerették megmutatni kapcsolatukat a nagy nyilvánosságnak, miután kiderült, hogy együtt vannak, sorra készítették a szelfiket. Boldogságukat a rajongóik is szívesen látták, de egy jó ideje már nincsenek közös képek, nyaralások. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, állítólag a pár kapcsolata már egyáltalán nem felhőtlen, ők viszont nem akartak nyilatkozni a híresztelésekről.

Hajdú Péter barátnője, Eszter, és Sarka Kata Forrás: Facebook/Sarka Kata, Hajdú Péter
Sztárok, akik a gazdagság ellenére is nagyon fukarok http://www.life.hu/sztarok/20170614-sztarok-akik-borzalmasan-fukarok.htmlA legnagyobb sztárokról azt gondolnánk, hogy ennyi vagyonnal a zsebükben nem jellemző rájuk a fukarkodás. Pedig de! TV + Sztárok--Reneé Zellweger folytatná a Bridget Jonesthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-a-bridget-jones-sztarja-nem-akarja-abbahagyni.htmlReneé Zellweger imádja Bridget Jones karakterét, olyannyira, hogy akár leforgatná a negyedik részt is... TV + Sztárok--Gáspár Laci kapta a legkisebb kocsit a mentorok közül: kiborult - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170614-gaspar-laci-kapta-a-legkisebb-kocsit-a-mentorok-kozul.htmlAz X-Faktor első válogatója lezajlott, de nem múlt el botrányok nélkül: Gáspár Laci teljesen kiborult, Radics Gigire lett féltékeny! TV + SztárokOrigoAndy Vajna bukott a Rambón? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170614-andy-vajna-bukott-a-rambon.htmlA világszerte elismert producer sokat kaszált a Rambo-filmeken, most viszont fordult a kocka. Egy Pest megyei játékos éppen a mozi alapján létrehozott nyerőgépen kaszált 11 milliót Andy Vajna online kaszinójában. TV + Sztárok--Állítják, Jennifer Lopezt megcsalta a barátja, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-jennifer-lopezt-megcsalta-a-baratja-alex-rodriguez.htmlJennifer Lopez és baseballsztár barátja néhány hónapja vannak együtt, de úgy tűnik, eddig tartott az idill. Az a hír járja ugyanis, hogy a sportoló megcsalta a dívát. TV + Sztárok--Bencsik Tamara feneke tökéletesen gömbölyödik - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170614-bencsik-tamara-feneke-tokeletes.htmlBencsik Tamaráról mostanában csak ritkán hallani. Ezúttal azonban dögös fotókat posztolt.Nézd meg, milyen dögös az énekesnő! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.