Naomi Watts gyerekei apja csúnyán megalázta a színésznőt

2017.06.18. 09:16

Naomi Watts és egykori párja, Liev Schreiber 11 év és két gyermek után válnak egymástól. Hiába egyeztek meg azonban a részletekről, a színésznőt csúnyán megalázta egykori párja!

Összetörtek a rajongók, amikor kiderült, hogy Naomi Watts és gyermekeinek apja, Liev Schreiber 11 év és két gyermek után szakítanak. A pár közös nyilatkozatban jelentette be a szomorú hírt tavaly szeptemberben, és úgy tűnt, mindenről megegyeztek. Mivel az életüket eddig sem a nyilvánosság előtt élték, ezt a nehéz időszakot sem szerették volna kiteregetni, bár a színésznő nyilatkozott az érzéseiről.

Liev Schreiber és Naomi Watts, amikor még együtt voltakForrás: AFP/Tiziana Fabi

Vannak jobb, és vannak rosszabb napok" - mondta a többi között annak idején a színésznő, akit igenis megviselt ennyi idő után az elválás. Nem úgy a párját, aki már fel is rúgta az egyik egyezségüket! Naomi és Liev ugyanis elhatározták, hogy ha össze is jönnek valakivel a közeljövőben, azt legalább egy évig nem jelentik be a nagy nyilvánosságnak, és igyekeznek csak a gyerekekre koncentrálni. A színész azonban ezt nem tartotta be, ugyanis egyre gyakrabban látni őt egy barna hajú nővel, aki az új barátnője! Ezzel nagyon megalázta Naomit, aki érthető módon ki is akadt egykori szerelmére!

Naomi WattsLiev Schreiberválás