Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első alkalom, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup megmutatták gyermekeiket. Az úszónő korábban is bemutatta már a babákat, és így tett most is.

"A család a két gyerekkel Lilivel és Lalival elindult Canet en Roussillon-be hahaha" - írta ki közösségi oldalára Katinka, aki imádja a vizes vébé ikerbabáit, és szinte mindenhova magával viszi őket:

Hosszú Katinka a monacói herceggel vacsorázotthttp://www.life.hu/sztarok/20170612-monacoi-herceggel-vacsorazott-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka nem akárkivel költötte el a vacsoráját, illusztris társaságát meg is mutatta Instagram-oldalán: a monacói herceggel időzött! TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "Lehet, hogy őrültek vagyunk..."http://www.life.hu/sztarok/20170604-hosszu-katinka-es-shane-lehet-hogy-orult.htmlMint ismeretes, Hosszú Katinka és csapata hazatértek Amerikából, de persze idehaza is keményen edzenek tovább. TV + Sztárok--Hosszú Katinka örült, hogy késik a gépük hazahttp://www.life.hu/sztarok/20170603-hosszu-katinka-orult-hogy-nezhette-a-cavs-meccset.htmlMint ismeretes, Hosszú Katink él-hal az amerikai kosárlabdáért, így külön örült annak, hogy késett a járatuk, és csak később kellett csak elindulniuk Magyarországra.TV + Sztárok--Hosszú Katinka észbontóan fest bikiniben- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170601-hosszu-katinka-bikiniben-napozik-foto.htmlHosszú Katinka izmait nem a szél hordta össze, keményen megdolgozott azért, hogy izmos teste lehessen. A kemény edzések és a sorozatos versenyeknek köszönhetően neki bizony semmi oka szégyenkezni bikiniben. Meg is mutatta észvesztően szexi testét... Trend--Hosszú Katinka ikerbabákat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-hosszu-katinka-lilivel-es-lalival-utazik.htmlHosszú Katinka, aki mostanában kórosan sovány, bemutatta különleges utitársait. TV + Sztárok--Hosszú Katinka nagyon vékonynak néz kihttp://www.life.hu/drlife/20170526-hosszu-katinka-nagyon-vekony.htmlMint ismeretes, Hosszú Katinka és csapata a tengerentúlra utazott, hogy ott készüljenek fel a budapesti vízes vébére. Az úszónő jól érzi magát Floridában, a kérdés már csak az, hogy vajon eszik-e rendesen... Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.