Harry herceg gyűrűt húzott Meghan Markle ujjára - fotó

Forrás: Northfoto -
Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesebb, mint 24 órával II. Erzsébet hivatalos születésnapjának ünnepsége után kiderült, hogy Harry herceg egy csodaszép gyűrűt húzott Meghan Markle ujjára. Jöhet végre az esküvő!

Meghan Markle nem vett rész II. Erzsébet születésnapi ünnepségén. Ez persze normális, hiszen ő és Harry herceg egyelőre egyetlen eseményen jelentek meg együtt. Ám egyre közelebb kerülünk a dátumhoz, amikor a színésznő beházasodik a királyi családba. Meghan Markle ugyanis egy csodaszép arany gyűrűvel szállt fel a Torontóba tartó repülőre. A gyűrűt pedig meseszép gyémántok díszítik.

Harry herceg és barátnője, Meghan Markle Forrás: Northfoto

Nem ez az első ékszer, amit Harry herceg a kedvesének ajándékozott. Korábban már vásárolt neki egy kék és fehér kövekből kirakott karkötőt, valamint egy Cartier „szerelem karkötő” névre keresztelt darabot is. Bár Meghan egyelőre a nagyujján hordja a friss ékszert, közeleg a nap, hogy bejelentsék az eljegyzést. „Harry hat héttel ezelőtt vette ezt az ékszert. Kicsit nagy lett Meghan ujjára ezért hordja így. De többet jelent ez az ékszer, mint gondolnánk” - nyilatkozták a nő kollégái. A fotót itt nézhetitek meg.

Az esküvőről kérdezték Harry herceg barátnőjét, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20170612-az-eskuvorol-kerdeztek-harry-herceg-baratnojet.htmlHarry barátnője, Meghan Markle a templomban nem, de a bulin már ott lehetetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-harry-herceg-baratnoje-csak-pippa-eskuvoi-bulijan-vehetett-reszt.htmlElőször jelent meg együtt nyilvánosan Harry herceg és Meghan Markle színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170507-eloszor-jelent-meg-a-nyilvanosag-elott-harry-herceg-es-meghan-markle-szineszno.htmlEz lesz Meghan Markle új neve az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-ez-lesz-az-eskuvo-utan-meghan-markle-neve.htmlHarry herceg össze akar költözni Meghan Markle-lel a palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-harry-herceg-ossze-akar-koltozni-baratnojevel.htmlHarry herceg barátnője, Meghan Markle felhagyna a színészkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-meghan-markle-felhagyna-a-szineszkedessel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.