Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves díva nem vett fel melltartót, anélkül készített magáról egy tükörszelfit. Tűhegyes bimbóit mutogató posztja persze azóta önálló életre kelt, és felszántotta az internetet.

J.Lo nem szégyenlős, ha arról van szó, hogy meg kell mutatnia a testét. Mind a színpadon, mind pedig a közösségi oldalain vállalja önmagát, és kerek idomait. Legutóbb például 7 millió embernek élőzött smink nélkül a Facebookon.

Most pedig egy olyan képet helyezett el az Instagram-oldalán, amin nem csak a dekoltázsa, és a visszatükröződő popsija tűnik fel, hanem a peckesen álló bimbói is:

When you find yourself in the prettiest bathroom ever... #vacationvibes #bathroomselfie

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Így persze nem meglepő, hogy

a díva alig egy nap alatt több, mint 1 200 000 lájkot kapott ezért a fotóért.

Madonnának nagyon-nagyon ijesztő lett az arcahttp://www.life.hu/sztarok/20170617-madonna-ijeszto-arca.htmlA popdíva az Instagramra posztolta magáról a sokkoló fotót.TV + SztárokOrigoMajka és Szabó Zsófi a Facebookon estek egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170617-majka-es-szabo-zsofi-egymasnak-ester.htmlMajka kiosztotta Szabó Zsófit, aki ezt nem hagyta szó nélkül... TV + SztárokOrigoÍgy simogatja a napsugár Vajna Timi csípőcsontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170617-vajna-timi-egy-hajon-szexizik.htmlNem ez az első eset, hogy Timi fürdőruhában pózol, de nem lehet elmenni mellette szó nélkül.TV + Sztárok--Emily Ratajkowski teste uncsi, de tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20170617-emily-ratajkowski-teste.htmlNem lehet elégszer beszámolni arról, hogy Emily Ratajkowski teste hibátlan. Sem arról, hogy éppen mikor, melyik szegletét is mutatja meg a nagyvilágnak...TV + Sztárok--Gönczi Gábor hamarosan megnősül?http://www.life.hu/sztarok/20170616-gonczi-gabor-hamarosan-megnosul.htmlGönczi Gábor két éve mutatta be új kedvesét a nyilvánosságnak, azóta már megszületett a közös gyerekük is. Már csak az hiányzik, hogy kapcsolatukat hivatalossá tegyék. Vajon mikor kerül sor az esküvőre? TV + SztárokOrigoKerek popsit villantott a TV2 híradósa, Vitányi Judithttp://www.life.hu/sztarok/20170617-vitanyi-judit-kerek-popsit-villantott.htmlVitányi Judit, aki korábban azt nyilatkozta, szingli, de cseppet sem magányos, megmutatta csodás alakját a nézőknek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.