Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő sokkoló fotót tett közzé Instagram-oldalán.

Vera, akinek az utóbbi hónapokban csodás fogyásáról és bámulatos átalakulásáról írtunk, furcsa képet posztolt a közösségi oldalán. Vera unalmában két nápolyival csúnyította el az arcát:

Szeretem a nápolyit. #turnéban #unalom #wanner

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

"Szeretem a nápolyit" #turnéban #unalom "- írta ki a rémisztő fénykép mellé, amely eléggé megosztotta a rajongótáborát. Sokan viccesnek találták, páran azonban nemtetszésüket fejezték ki a kép alatt.

Esküvői fotót posztolt Tóth Vera

Vera, akivel elképesztő fogyása óta nem lehet betelni, korábban egy csodaszép képet osztott meg a közösségi oldalán, ami egy esküvőn készült róla. Lesd meg, milyen jól nézett ki rajta!
Madonnának nagyon-nagyon ijesztő lett az arcahttp://www.life.hu/sztarok/20170617-madonna-ijeszto-arca.htmlA popdíva az Instagramra posztolta magáról a sokkoló fotót.TV + SztárokOrigoMajka és Szabó Zsófi a Facebookon estek egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170617-majka-es-szabo-zsofi-egymasnak-ester.htmlMajka kiosztotta Szabó Zsófit, aki ezt nem hagyta szó nélkül... TV + SztárokOrigoÍgy simogatja a napsugár Vajna Timi csípőcsontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170617-vajna-timi-egy-hajon-szexizik.htmlNem ez az első eset, hogy Timi fürdőruhában pózol, de nem lehet elmenni mellette szó nélkül.TV + Sztárok--Emily Ratajkowski teste uncsi, de tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20170617-emily-ratajkowski-teste.htmlNem lehet elégszer beszámolni arról, hogy Emily Ratajkowski teste hibátlan. Sem arról, hogy éppen mikor, melyik szegletét is mutatja meg a nagyvilágnak...TV + Sztárok--Gönczi Gábor hamarosan megnősül?http://www.life.hu/sztarok/20170616-gonczi-gabor-hamarosan-megnosul.htmlGönczi Gábor két éve mutatta be új kedvesét a nyilvánosságnak, azóta már megszületett a közös gyerekük is. Már csak az hiányzik, hogy kapcsolatukat hivatalossá tegyék. Vajon mikor kerül sor az esküvőre? TV + SztárokOrigoNyári Dia egy hónap után összeköltözött párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170617-nyari-dia-osszekoltozott-a-parjaval.htmlA fiatal színésznő kilenc hónapja él boldog párkapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.