Dudás Miklós és szerelme, Szigligeti Ivett újra együtt

Forrás: facebook/Dudás Miklós sportoló -
Dudás Miklós Szigligeti Ivett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dudás Miklós és barátnője sokszor szerepeltek a címlapokon, hiszen egy doppingbotrány és egy lopási ügy is van a hátuk mögött. A kapcsolatot is megviselte a sok probléma, de most újra összejöttek, és boldogabbak, mint valaha.

Dudás Mikós és barátnője hullámvölgyben voltak az elmúlt időszakban, de szerencsére sikerült újra egymásra találniuk. A doppingoló kajakos és Ivett sokszor szerepeltek az elmúlt időszakban a címlapokon, miután eltiltották a sportolót és lopási botrányuk is volt. Dudás Miki akkor mind lopást, mind a doppingolást barátnőjére fogta, nem csoda, hogy a problémák a kapcsolatot is kikezdték, de szerencsére úkra egymásra találtak.

Dudás Miklós és barátnője újra összejöttek Forrás: facebook/Dudás Miklós sportoló

Miki ráadásul nem volt a hűség mintapéldánya sem, ennek ellenére sikerült kibékülniük Szigligeti Ivettel.

Ami köztünk hullámvölgy volt, azt én beismerem, hogy mind az én hibámból adódóan volt.

Ripostnak

Interjú az újonnan választott szépségkirálynővel, Koroknyai Virággalhttp://www.life.hu/sztarok/20170619-interju-az-uj-szepsegkiralynovel-video.htmlÚgy tűnik, az ország legszebb nője nem csak kívülről szép... TV + SztárokOrigoFolytatódik a vita Szabó Zsófi és Majka között: több sztár is beszállthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-folytatodik-a-vita-szabo-zsofi-es-majka-kozott.htmlSzabó Zsófi és édesanyja adtak interjút egy magazinnak közösen, melyben arról is szó esett, hogy Pálma asszonyt eleinte zavarta Zsolti roma származása. Majka erről a nyilatkozatról nyilvánított ki véleményt Facebook-oldalán, majd elszabadult a pokol: többen is beszálltak a vitába. TV + SztárokOrigoSarka Kata elégedett az eredménnyel- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-sarka-kata-elegedett-video.htmlSarka Kata nagyon meg van elégedve a szépségkirálynő- választás eredményével. Alig bírt betelni a látvánnyal.... TV + Sztárok--Rémesen fest Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170618-toth-vera-remesen-fest-toth-vera.htmlAz énekesnő sokkoló fotót tett közzé Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoMagyarország Szépe 2017: Koroknyai Virág lett az új szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20170618-magyarorszag-szepe-2017.htmlVasárnap este megrendezték a Magyarország Szépe verseny 2017-es döntőjét. A győztes hölgy képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. Nézzétek meg, hogy ki ő! TV + Sztárok--J.Lo mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/sztarok/20170618-jennifer-lopez-mellbimboi.htmlA 47 éves díva nem vett fel melltartót, anélkül készített magáról egy tükörszelfit. Tűhegyes bimbóit mutogató posztja persze azóta önálló életre kelt, és felszántotta az internetet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.