Hajdú Péter és Eszter köszönik szépen, jól vannak

2017.06.19. 14:24

Mindenki azonnal felkapta a fejét, mikor elindultak a Hajdú Péter és Eszter párkapcsolatával kapcsolatos hírek. Úgy tűnt, hogy eddig tartott a nagy szerelem.

Ahogy azt már megírtuk, Eszter és Péter mostanában nem posztolnak közös fotókat, ezért sokan úgy gondolták, hogy valami probléma merült fel a szerelmesek között. Ugyan eddig egyikőjük sem nyilatkozott a témával kapcsolatban, Sarka Kata készségesen válaszolt a férje magánéletével kapcsolatos kérdésre. 

Hajdú Péter és barátnője, EszterForrás: Facebook/Hajdú Péter

Most azonban a sztárapuka is megszólalt, és végre tiszta vizet öntött a pohárba. Többek között azt is elmondta, hogy nem kíván részletesen beszámolni a magánéletéről. 

„Senki nem hívott fel engem ezzel a témával kapcsolatban. De Esztert, a barátnőmet többen is keresik és üzenetekkel zaklatják, amelyekre nem hajlandó reagálni. Tanultam a korábbiakból, nem szeretnék több információt megosztani a magánéletünkről, de annyit elárulhatok, hogy együtt vagyunk és boldogok vagyunk” - idézi a tévést a Lokál.

Hajdú Péter reagált Sarka Kata kommentjére
A sztáranyuka lépését Péter nem tudta szó nélkül hagyni, aki a közösségi oldalán fejezte ki a gondolatait Kata megnyilvánulásával kapcsolatban: Olvass tovább itt...
Hajdú Péterszerelemszakítás