Hajdú Péter és Eszter köszönik szépen, jól vannak

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
szerelem Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki azonnal felkapta a fejét, mikor elindultak a Hajdú Péter és Eszter párkapcsolatával kapcsolatos hírek. Úgy tűnt, hogy eddig tartott a nagy szerelem.

Ahogy azt már megírtuk, Eszter és Péter mostanában nem posztolnak közös fotókat, ezért sokan úgy gondolták, hogy valami probléma merült fel a szerelmesek között. Ugyan eddig egyikőjük sem nyilatkozott a témával kapcsolatban, Sarka Kata készségesen válaszolt a férje magánéletével kapcsolatos kérdésre.

Hajdú Péter és barátnője, Eszter Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Most azonban a sztárapuka is megszólalt, és végre tiszta vizet öntött a pohárba. Többek között azt is elmondta, hogy nem kíván részletesen beszámolni a magánéletéről.

„Senki nem hívott fel engem ezzel a témával kapcsolatban. De Esztert, a barátnőmet többen is keresik és üzenetekkel zaklatják, amelyekre nem hajlandó reagálni. Tanultam a korábbiakból, nem szeretnék több információt megosztani a magánéletünkről, de annyit elárulhatok, hogy együtt vagyunk és boldogok vagyunk” - idézi a tévést a Lokál.

Hajdú Péter reagált Sarka Kata kommentjére

A sztáranyuka lépését Péter nem tudta szó nélkül hagyni, aki a közösségi oldalán fejezte ki a gondolatait Kata megnyilvánulásával kapcsolatban: Olvass tovább itt...
Bodrogi Gyula ad erőt a fiatal kollégáknak http://www.life.hu/sztarok/20170619-fiatal-szineszek-peldakepe-bodrogi-gyula.htmlBodrogi Gyula az ország egyik legismertebb, legtehetségesebb színésze, ezért nem csoda, hogy a fiatalabb generáció példaképnek tekinti. TV + SztárokOrigoTöbbszöri szexuális zaklatással vádolják Bill Cosby-t http://www.life.hu/sztarok/20170619-szexualis-eroszakkal-vadoljak-bill-cosby-humoristat.htmlMindannyiunkat megdöbbentett a hír: sosem gondoltuk volna, hogy Bill Cosby éveken keresztül rendszeresen kábított el és erőszakolt meg nőket. TV + Sztárok--Dudás Miklós és szerelme, Szigligeti Ivett újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-dudas-miklos-es-szigligeti-ivett-ujra-egyutt.htmlDudás Miklós és barátnője sokszor szerepeltek a címlapokon, hiszen egy doppingbotrány és egy lopási ügy is van a hátuk mögött. A kapcsolatot is megviselte a sok probléma, de most újra összejöttek, és boldogabbak, mint valaha.TV + Sztárok--Így lesz a romantikából világ vége Pumpedéknál: Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170619-pumpedek-velencei-utazasa-teljesen-tonkrement.htmlPumpedék velencei utazásáról sok mindent képzeltünk, de azt nem, hogy hagyományos, romantikus utazás lesz majd. Nem is lett az: Videó! TV + Sztárok--Gyermekek örökbeadásával foglalkozott Pataki Zita http://www.life.hu/sztarok/20170619-kisgyermekekkel-foglalkozott-fiatalon-pataki-zita.htmlFiatalkori munkájáról mesélt Pataki Zita. A híres időjós, aki legutóbb fényűző otthonát is megmutatta, elárulta, hogy családsegítéssel kereste a kenyerét. TV + SztárokOrigoSarka Kata elégedett az eredménnyel- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-sarka-kata-elegedett-video.htmlSarka Kata nagyon meg van elégedve a szépségkirálynő- választás eredményével. Alig bírt betelni a látvánnyal.... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.