Így romantikázott Jennifer Lopez és Alex Rodriguez Párizsban - Fotók!

Forrás: NurPhoto/Mehdi Taamallah/NurPhoto/Mehdi Taamallah -
Párizs romantika Alex Rodriguez Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tényleg komoly Jennifer Lopez és sportoló párjának kapcsolata, hiszen nagyon sokszor mutatkoznak együtt a nagy nyilvánosság előtt. Nemrég Párizsban jártak együtt, és úgy turbékoltak, mint a tizenévesek.

Jennifer Lopez néhány hónapja Alex Rodriguez sportolóval alkot egy párt, kapcsolatuk pedig egyre komolyabb. A latin díva már édesanyjának is bemutatta új szerelmét, akivel alig tudnak elszakadni egymástól. Nem csoda, hogy a pár a figyelem középpontjában van, főleg mióta kirobbant a megcsalós botrány. Állítólag a sportoló máris hűtlen volt Jennifer Lopezhez, de úgy tűnik ez a híresztelés nem okozott törést a kapcsolatukban.

Jennifer Lopez és szerelme Párizsban romantikáztak Forrás: NurPhoto/Mehdi Taamallah/NurPhoto/Mehdi Taamallah

A minap ugyanis Párizsban romantikázott a pár, természetesen minden lépésüket lesifotósok követték. Úgy tűnik, köztük minden a legnagyob rendben van, különben biztosan nem andalogtak volna ilyen szerelmesen.

Jennifer Lopez és a sportoló pasija nagyon jól érezték magukat a kiruccanáson Forrás: NurPhoto/Mehdi Taamallah/NurPhoto/Mehdi Taamallah

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.