Magyarország Szépe: Pető Laura korábban az Éden Hotelben szerepelt

Pető Laura Magyarország Szépe Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiválasztották Magyarország Szépét, azaz hazánk legszebb lányát és persze az udvarhölgyeket is. Kiderült, hogy a harmadik helyezettet már korábban is láthattuk tévében: az Éden Hotelben szerepelt, ráadásul Berkivel flörtölt!

Vasárnap kiválasztották Magyarország legszebb lányát, aki nem más lett, mint Koroknyai Virág. Ő nyerte el legjobban a zsűri tetszését, a másdoik udvarhölgy pedig Pető Laura lett. Kiderült, hogy a barna hölgy már nem először szerepel a tévében, korábban a TV2 egyik műsorában volt látható, méghozzá az Éden Hotelben.

Ő az a lány, aki a reality műsorba kerülése előtt is ismert lett, méghozzá a Berki Krisztiánhoz fűződő állítólagos viszonya miatt. Akkoriban Berki és Pamela éppen nem voltak együtt, ezért röppenhetett fel az a hír, miszerint a műsorvezető és az egyik szereplő közelebbi kapcsolatba került.

Laurával egy szépségverseny-sorozaton találkoztam.

mondta akkor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.