Miley Cyrust csúnyán helyretette Stefano Gabbana

2017.06.19. 16:04

Miley Cyrus testvére hatalmas lehetőséget kapott a Dolce&Gabbana-tól, de a híres énekesnő egy életre elszúrta neki a dolgot. 

Miley testvére, Braison Cyrus a 2018-as D&G férfikollekció divatbemutatóján modellkedhetett a kifutón, a nem mindennapi eseményről pedig a szexi énekesnő említést tett. Bár így utólag talán jobb lett volna, ha nem szólal meg. 

"Büszke vagyok rád Braison, hogy részt vehettél életed első divatbemutatóján. A Cyrus-család már csak ilyen, szeretünk mindenféle új dolgot kipróbálni, és kilépni a komfortzónánkból. Utóirat: D&G, abszolút nem értek egyet a politikátokkal, de nagyon tetszik, hogy lehetőséget adtok fiatal művészeknek, és támogatjátok őket" - írta az énekesnő. 

A poszt alatt megjelent Stefano Gabbana, aki pillanatok alatt rendre utasította az énekesnőt: "Tudatlan! Emiatt nem fogok többet együtt dolgozni a testvéreddel" 

Majd ezt követően ő is közzétette ugyanazt a fotót a saját oldalán, és ott folytatta Miley alázását:

"Olaszok vagyunk, minket nem érdekel a politika, főleg nem az amerikai. Mi ruhákat készítünk, és ha egy poszt miatt már egyből a politikára gondolsz, akkor egyszerűen tudatlan vagy. Nincs szükségünk sem a kommentedre, sem a támogatásodra. Legközelebb csak simán ne vegyél rólunk tudomást" - folytatta Gabbana. 

Semmi sem takarja Miley Cyrus vagináját
Döbbenetes fotósorozat látott napvilágot a 24 éves amerikai énekesnőről. Miley Cyrus anyaszült meztelenül pózol, de ízléses aktok helyett pornógyanús, néhol már-már undorító alkotások születtek róla.

 

Miley CyrusStefano Gabbana