Miley Cyrus Stefano Gabbana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus testvére hatalmas lehetőséget kapott a Dolce&Gabbana-tól, de a híres énekesnő egy életre elszúrta neki a dolgot. 

Miley testvére, Braison Cyrus a 2018-as D&G férfikollekció divatbemutatóján modellkedhetett a kifutón, a nem mindennapi eseményről pedig a szexi énekesnő említést tett. Bár így utólag talán jobb lett volna, ha nem szólal meg.

"Büszke vagyok rád Braison, hogy részt vehettél életed első divatbemutatóján. A Cyrus-család már csak ilyen, szeretünk mindenféle új dolgot kipróbálni, és kilépni a komfortzónánkból. Utóirat: D&G, abszolút nem értek egyet a politikátokkal, de nagyon tetszik, hogy lehetőséget adtok fiatal művészeknek, és támogatjátok őket" - írta az énekesnő.

"Olaszok vagyunk, minket nem érdekel a politika, főleg nem az amerikai. Mi ruhákat készítünk, és ha egy poszt miatt már egyből a politikára gondolsz, akkor egyszerűen tudatlan vagy. Nincs szükségünk sem a kommentedre, sem a támogatásodra. Legközelebb csak simán ne vegyél rólunk tudomást" - folytatta Gabbana.

Semmi sem takarja Miley Cyrus vagináját

Döbbenetes fotósorozat látott napvilágot a 24 éves amerikai énekesnőről. Miley Cyrus anyaszült meztelenül pózol, de ízléses aktok helyett pornógyanús, néhol már-már undorító alkotások születtek róla.

Miley Cyrus álruhában lepte meg a rajongóit: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170615-alruhaban-lepte-meg-a-rajongoit-miley-cyrus.htmlNem mindennapi tettre szánta rá magát Miley Cyrus: ekkora örömet még sosem okozott a rajongóinak. TV + Sztárok--Hajdú Péter és Eszter köszönik szépen, jól vannak http://www.life.hu/sztarok/20170619-hajdu-peter-es-a-kedvese-nem-szakitottak.htmlMindenki azonnal felkapta a fejét, mikor elindultak a Hajdú Péter és Eszter párkapcsolatával kapcsolatos hírek. Úgy tűnt, hogy eddig tartott a nagy szerelem? TV + Sztárok--Bebe újból boldog a válása után: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-ujbol-szerelmes-a-tavaly-elvalt-bebe.htmlA Back II Black együttes egykori énekese komoly fájdalmakon ment keresztül az elmúlt évben, de úgy tűnik, ismét felragyogott a Nap körülötte. TV + Sztárok--Bodrogi Gyula ad erőt a fiatal kollégáknak http://www.life.hu/sztarok/20170619-fiatal-szineszek-peldakepe-bodrogi-gyula.htmlBodrogi Gyula az ország egyik legismertebb, legtehetségesebb színésze, ezért nem csoda, hogy a fiatalabb generáció példaképnek tekinti. TV + SztárokOrigoTöbbszöri szexuális zaklatással vádolják Bill Cosby-t http://www.life.hu/sztarok/20170619-szexualis-eroszakkal-vadoljak-bill-cosby-humoristat.htmlMindannyiunkat megdöbbentett a hír: sosem gondoltuk volna, hogy Bill Cosby éveken keresztül rendszeresen kábított el és erőszakolt meg nőket. TV + Sztárok--Így lesz a romantikából világ vége Pumpedéknál: Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170619-pumpedek-velencei-utazasa-teljesen-tonkrement.htmlPumpedék velencei utazásáról sok mindent képzeltünk, de azt nem, hogy hagyományos, romantikus utazás lesz majd. Nem is lett az: Videó! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.