Józan László, a Barátok közt sztárja nyitott a szerelemre

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Józan László szerelem Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal sztár bevallotta: nagyon elfoglalt, de ha bekopogtat a szerelem, ő szívesen látja. 

A Barátok közt Tóbiása bevallotta, hogy gyakorlatilag semmire sincs ideje a munkáján kívül. A forgatások és a színház között ingázik, így pedig nem meglepő, hogy a sármos színész már

hosszú ideje magányos.

László elmesélte, hogy randizni egyáltalán nem tud a karrierje miatt, de ezt az időszakot egyébként is a biztongságos alapok megteremtésére szánta:

Józan László nem bánná, ha rátalálna a szerelem Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az én generációmnak nagyon fontos, hogy előbb megteremtse a gyerekvállaláshoz szükséges javakat, a biztonságot" - mesél a fiatal sztár, aki imádja a gyerekeket, és maga is szeretne majd édesapa lenni. Vagyis ő egyáltalán nem bánja, hogy ennyire elfoglalt, de azért nem hessegetné el a szerelmet, ha véletlenül szembe jönne vele.

Egyelőre jól elvagyok azzal, hogy ennyit dolgozom. Semmit nem szabad erőltetni, a görcsös ragaszkodás nem vezet jóra. De ha holnap jönne egy szerelem az életembe, szívesen fogadnám, nyitott vagyok" - írta meg a Bors.

Egy rajongója molesztálta az utcán a színészt: Videó!

Józan László az RTL Klub reggeli műsorában mesélt egy megdöbbentő élményéről. Egy este, a színházból hazafelé tartva egy rajongója molesztálta őt. Egyszer csak rámarkolt: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.