Sarka Kata Magyarország Szépe Koroknyai Virág Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is írtunk, Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett a Miss World Hungary 2017 cím birtokosa. Koroknyai Virág tapasztalt versenyző a hasonló rendezvényeken, korábban már megnyerte a Miss Little Hungary címet, két éve pedig döntős volt a Miss Worldön, így őt a verseny szervezői már jól ismerhették.

Ám sokan bundát kiabáltak Koroknyai győzelme után. Néhányan vélik, hogy a győztes baráti kapcsolatot ápol a licenctulajdonos Sarka Katával, mint ahogy azt is, hogy Virág barátja, Topic Rocco a zsűriben ülve pontozott. „...Virág Instagram-profilja tele van Sarka Katás, Kiss Daniellás képekkel, ahol együtt pózolnak a Balatonon..." -ídézi a Bors a kétkedőket.

Miss World Hungary Magyarország szépe Sarka Kata Rogán Cecília Pető Laura második udvarhölgy, Koroknyai Virág nyertes, Viczián Viktória első udvarhölgy Fotó: Polyák Attila - Origo

Sarka Kata azonban határozottan cáfolja ezeket a pletykákat. "Butaság, hogy bunda lett volna, egy szó sem igaz azokból a pletykákból, amik erről megjelentek az interneten...Virág nem barátnőm, mint ahogy a korábbi győztesek sem voltak azok. Tényleg szerepelünk közös képeken, ám ezek jóval korábban készültek...Virág és Rocco évekkel ezelőtt valóban együtt jártak, de már régen nincsenek együtt. Azóta a fiúnak új párja van. Szóval inkább hátrány, mint előny az, ha a valakit az exe zsűriz" – mondta Sarka Koroknyai győzelméről.

Magyarország Szépe 2017: Koroknyai Virág lett az új szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20170618-magyarorszag-szepe-2017.htmlVasárnap este megrendezték a Magyarország Szépe verseny 2017-es döntőjét. A győztes hölgy képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. Nézzétek meg, hogy ki ő! TV + Sztárok--Sarka Kata elégedett az eredménnyel- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-sarka-kata-elegedett-video.htmlSarka Kata nagyon meg van elégedve a szépségkirálynő- választás eredményével. Alig bírt betelni a látvánnyal.... TV + Sztárok--Hajdú Péter reagált Sarka Kata kommentjére http://www.life.hu/sztarok/20170615-hajdu-nem-hagyta-szo-nelkul-sarka-kata-kommentjet.htmlSarka Kata nemrég Hajdú Péter magánéletével kapcsolatban nyilatkozott. A férj azonban nem hagyta szó nélkül a dolgot. TV + Sztárok--Sarka Kata reagált Hajdú Péter és barátnője, Eszter válságárahttp://www.life.hu/sztarok/20170615-sarka-kata-reagalt-hajdu-peter-es-baratnoje-valsagara.htmlÁllítólag Hajdú Péter és barátnője, Eszter kapcsolata állítólag már nem olyan idilli, mint amilyen egykor volt, Sarka Katának is megvan erről a véleménye. TV + Sztárok--Nagyon várja az iskola végét Sarka Kata és a kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170612-kozos-foton-pozol-sarka-kata-es-a-kislanya.htmlLassan beköszönt a várva várt nyári szünet, ezért nem csoda, hogy a szülők és a gyerekek már számolják a vakációig hátralevő napokat: így van ez Sarka Katáéknál is. CsaládOrigoSarka Kata szerint szépségkirálynőnek lenni nem egy életcélhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-sarka-kata-szerint-szepsegkiralynonek-lenni-nem-eletcel.htmlSarka Kata szerint azok a lányok, akiknek a korona megnyerése a végső céljuk, semmit nem fognak elérni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.