Kiderült, hogy Hujber Ferenc ámokfutása színészkedés volt-e

Forrás: TV2/Mokka -
Hujber Ferenc ámokfutás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc mindenkit kétségbe ejtett egy kicsit a Mokkás interjúja után, sokan azt hitték, a színész teljesen megőrült. A Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor tudja és el is mondta az igazságot, hiszen most együtt dolgoznak!

Hujber Feri kirohanása mindenkit megdöbbentett, senki nem tudta hová tenni a színész nyilatkozatait. Az elhíresült Mokkás interjúban összehordott hetet-havat Jézusról, kiakasztotta a műsorvezetőket és a nézőket is. Mindenki attól félt, hogy a színész esetleg valamiféle segítségre szorul, erről is kérdezte Garami Gábor a Valami Amerika rendezőjét, Herendi Gábort, hiszen ő együtt dolgozik vele.

Hujber Ferenc sok furcsaságot állított Forrás: TV2/Mokka

Valószínűleg számított is erre a kérdésre a filmes, mivel sokakat foglalkoztat, hogy Hujber Feri végig tudja-e csinálni a Valami Amerika harmadik részének forgatását. „Egy nagyon fontos szereplő Hujber Ferenc. Szerinted ő most komolyan játssza, amit játszik, vagy színészkedik, vagy ez csak valaminek a része?” - tette fel a kérdést Garami, amire a rendező határozottan válaszolt.

Herendi Gábor elmondta, mi az igazság Hujberről Fotó: Mudra László - Origo

„Színészkedik. Semmi baj nincs, nagyon jól dolgozik. Pont tegnap volt egy nagy verekedés vele, mert a filmnek része, hogy van benne egy kis bunyó” - nyugtatott meg mindenkit Herendi Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.