Liptai Claudia smink nélkül napozott - Fotó!

Forrás: Liptai Claudia hivatalos oldala -
napozás smink nélkül Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia egy kisbaba anyukájaként elég szoros időbeosztással rendelkezik, de minden szabad percét kihasználja. Ezúttal napozásra fordított egy kis időt, így néz ki Clau smink nélkül.

Liptai Claudia igyekszik folyamatosan tájékoztatni a rajongóit arról, hogyan zajlanak a mindennapjai azóta, hogy nem láthatjuk őt a tévé képernyőjén. Azóta ugyanis, hogy kétszeres anyuka lett, Claudia nem szerepel műsorokban, egyelőre még vendégként sem. Nem kell azonban aggódniuk azoknak, akik szeretik Claudiát, ugyanis ő minden nap készít egy fotót magáról, most épp napozás közben.

Liptai Claudia smink nélkül napozott egy kicsit Forrás: Liptai Claudia hivatalos oldala

A műsorvezető kisbabája mellett igyekszik minden szabad percét hasznosan eltölteni, most pedig, hogy beköszöntött a jó idő, ő is szeretne napcsókolta bőrt, vagy ha azt nem is, hát legalább egy kis színt elérni. Ezért feküdt ki a napra Clau, természetesen smink nélkül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.