Lola első gyermeke fiú lesz: Videó!

család énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy reggeli beszélgetős műsor vendége volt Lola, aki többek között a leendő házasságáról, sőt, a gyerekvállalásról is mesélt. 

Lola nem sűrűn mesél a magánéletéről sem személyesen, sem a közösségi oldalán, de most kivételt tett. Egy reggeli beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol kiderült, hogy a kedvesével idén őszre tervezik az esküvőjüket.

A fiatal szépség igen titokzatosan fogalmazott a nagy nappal kapcsolatban, de az kiderült, hogy mindketten kiveszik a részüket a szervezésből. Nászútra is mennek, ám azt még nem tudják, hogy pontosan hová. A fiatal énekesnő szereti a váratlan kalandokat, ezért nem szívesen tervez meg egyetlen utazást sem.

Azt is elárulta, hogy mit lehet tudni a családalapításról: Lola elárulta, hogy az első gyermekük kisfiú lesz.

Lola és Benji egymásra találtak?

A 19 éves Benji, és a majdnem 10 évvel idősebb énekesnő nyíltan felvállalták, ami köztük van. De mit szól ehhez Lola párja? Őszintén meséltek a részletekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.