Károly herceg Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges nap ez a mai: Vilmos herceg betöltötte a 35. életévét. 

Diana és Károly idősebbik gyermeke, Vilmos, ma ünnepli 35. születésnapját. A fiatal férfi büszke lehet magára, hiszen boldog házasságban él, és két csodás gyermek édesapja. Emellett sikeresen helyt áll a királyi család feladataiban is, bár időnként megszegi a protokollt.

Vilmos herceg és családja Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

Cambridge hercege igazi követendő példa, nem csoda, hogy bizonyos hírek szerint még az öccse, Harry is féltékenységet érez a sikerei iránt.

A fiatalabbik herceg ugyanis még sem feleséggel, sem gyermekekkel nem rendelkezik, bár ha így folytatják Meghan Markle-lel, akkor még az is előfordulhat, hogy minden problémája hamarosan megszűnik.

Liptai Claudia smink nélkül napozott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170621-liptai-claudia-smink-nelkul-napozott.htmlLiptai Claudia egy kisbaba anyukájaként elég szoros időbeosztással rendelkezik, de minden szabad percét kihasználja. Ezúttal napozásra fordított egy kis időt, így néz ki Clau smink nélkül.TV + SztárokOrigoElvette párját Sub Bass Monster - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170621-elvette-parjat-sub-bass-monster.htmlSub Bass Monsternek bekötötték a fejét. A rapper elvette barátnőjét, akivel a közösségi oldaluk szerint 2016 novembere óta vannak együtt. TV + Sztárok--Szinetár Dóra megmutatta terhespocakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170621-szinetar-dora-megmutatta-terhespocakjat.htmlSzinetár Dóra a harmadik gyermekével várandós, már nem kell sokat várni, hogy világra jöjjön a Makranczi Zalánnal közös gyermekük. A színésznő pocakja szépen gömbölyödik, ezt láthattuk legutóbbi posztjában! TV + SztárokOrigoAz ügyészség szerint Galambos Lajos 25 évig lopta az államothttp://www.life.hu/sztarok/20170621-az-ugyeszseg-allitja-lajcsi-25-evig-lopta-az-allamot.htmlLagzi Lajcsi folyamatosan az ártatlanságát bizonygatja, ha az áramlopási ügyéről van szó, az ügyészség azonban máshogy vélekedik. Szerintük a zenész és tettestársai 25 éven át lopták az áramot.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍme, a részletek Kiss Ramóna eljegyzésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170621-ime-a-reszletek-kiss-ramona-eljegyzeserol.htmlKiss Ramóna és párja alig fél év együttlét után jegyezték el egymást, ő és Lékai Máté úsznak a boldogságtól. Barátaik néhány részletet is elárultak a lánykérésről, ami nagyon meghatóra sikeredett! TV + Sztárok--Pintér Tibor lányát, Jankát a színész szeretőjének nézikhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-pinter-tibor-lanyat-a-szinesz-szeretojenek-nezik.htmlPintér Tibor egyedülálló férfiként gyakran mutatkozik dekoratív hölgyek társaságában, de a lányára is szokott időt szakítani. Olykor azonban az emberek félreértik, és a lányát nézik a színész szeretőjének! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.