Orosz Barbara kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbi sejtelmes fotóval közölte az Instagram-oldalán, hogy szerelmes! A műsorvezető most beszélt is a kapcsolatáról, kiderült, hogy milyen férfi is a párja!

Orosz Barbi hosszú ideig volt egyedülálló, de végre belépett az életébe az igazi férfi. A műsorvezető Instagram-oldalán közölte egy sejtelmes fotóval, hogy most már elkelt, de szerencsére azért ennél többet is elárult választottjáról a TV2 reggeli műsorában. Barbi és párja nemrég vakációzni voltak Rómában, a kérdéses fotó is ott készült.

Orosz Barbara a régi párjával jött össze Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Most az tetszett a legjobban, hogy végre nem én szerveztem az utat. Szeretek úgy utazni, hogy tele legyen spontaneitással az út" - mondta Barbi, aki persze már járt korábban az olasz városban, de egészen más élmény volt a párjával utazni. "Nagyon régen nem nyaraltam már úgy, hogy valaki volt mellettem és fogta a kezemet" - árulta el a műsorvezető, aki nem akart és nem is akar sokat beszélni a magánéleéről, de azért néhány dolgot mégis elárult.

Nem új keletű, mert mi már voltunk együtt. Most egészen máshogy állunk hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.