Hódi Pamela elárulta, miért fújták le az esküvőt?- Videó

esküvő Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Berki Krisztián váratlanul, két héttel a kitűzött esemény előtt fújta le az esküvőt. Közösségi oldalaikon tudatták követőikkel a hírt, ám bővebben nem kívánták megmagyarázni...

Úgy tűnik, a sztárpár férfi tagja nem volt annyira lelkes az esküvőt illetően. Nem úgy mint szépséges menyasszonya, Pamela, aki az eljegyzésük óta lázasan készült a nagy napra: komoly diétával tökéletes alakot kreált magának, kiválasztotta a ruháját, a tortát, sőt előlánybúcsúra is elutazott a barátnőivel. A tündérmese azonban idő előtt véget ért: nem lesz esküvő.

Sokan találgattak, vajon mi lehet az ok, ám a páros egyik tagja sem akarta kommentelni a történteket. Ezúttal azonban barátnőjének vallott a sztármami. Kiderült, hogy Berki Krisztián félvállról vette az esküvőt és alig néhány héttel a lagzi előtt még semmit sem intézett el abból, amit megbeszéltek: se fotós, se zenekar, se videós, se öltöny- vajon a sok ebből fakadó vita vezetett a döntésükhöz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.