Lady Gagát megváltoztatta a szerelem - Fotó!

szerelem Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszoktuk már, hogy Lady Gaga sosem hétköznapi, de úgy tűnik, levetkőzte a feltűnési mániáját. Új szerelme mellett ennél átlagosabb nem is lehetne.

5 év együttlét és egy eljegyzés után szakított Lady Gaga és Taylor Kinney csaknem egy évvel ezelőtt. Kapcsolatuk végéről túl sok részletet akkor sem és azóta sem tudtunk meg, és valószínűleg már nem is fogunk. Gaga ugyanis megtalálta új szerlemét menedzsere, Chris Carino személyében. A 17 évvel idősebbb férfi mellett alaposan megváltozott az énekesnő, már nem olyan lázadó, mint amilyen egykor volt.

Lady Gaga teljesen hétköznapi lett Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Jant, Siny

Lady Gagát ugyanis arról ismerte a világ, hogy mindig extravagáns öltözékben és fura frizurával, sminkkel jelenik megmindnehol, de úgy tűnik, hogy ennek vége.Nemrég ugyanis lencsevégre kapták, ahogy a szerelmével romantikázik, és ennél átlagosabb nem is lehetne az énekesnő. Nem is hasonlít (egykori) önmagára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.