Magánéleti titkairól vallott Vajna Timi

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi titok magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi Los Angelesben építi karrierjét, így csak ritkán tud találkozni férjével és szüleivel. Szerencsére megtalálták a módját annak, hogy áthidalják a távolságot.

Egy ideje már Los Angelesben bontogatja szárnyait Vajna Timi, csak nagyon ritkán tér haza Magyarországra, hiszen akad kint dolga bőven. Ez azt is jelenti, hogy nem sokszor tud találkozni férjével és szüleivel, akik már borzasztóan hiányoznak neki. Az időeltolódás sem segít a kapcsolattartásban, de szerencsére azért megvan a módszerük a távolság áthidalására.

Vajna Timinek hiányzik Andy és az itthoni ízek! Forrás: Instagram/timeavajna

"A szüleim és Andy is könnyen megtanulták a Facetime használatát, így naponta videochatelünk. Mivel ilyen gyakran beszélünk, megesik, hogy időnként már a macskák is a kamerába kukucskálnak, ha pedig meghallják Andy, vagy a kutyák hangját, akkor olyan izgatottak lesznek, mintha személyesen találkoztunk volna velük" - árulta el Timi a hot! Magazinnak, aki azt is elmondta, nagyon hiányoznak neki a hazai ízek is. Unatkozni azonban nincs ideje, hiszen két színiiskolába is jár.

Az első hat hónap nagyon nehéz volt,

készíttet képeket, videókat
"Ezek elsősorban a kinti ügynökömnek kellenek, aki segít, hogy idővel reklámfilmekben szerepelhessek"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.