Bővült Schobert Norbiék családja: befogadtak egy macskát - Fotó!

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Schobert Norbert macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbiék családja nagyon szereti az állatokat, annyira, hogy legutóbb egy kóbor macskán esett meg a szívük. Befogadták a kiscicát, és ő lett Norbi új társa!

Schobert Norbiék gyarkan hangoztatják, hogy nagyon szeretik az állatokat, minden segítségre szorulón megesik a szívük. A családban a kutya mellett azonban eddig nem volt más kedvenc, de ez nem tartott sokáig. A fitneszguruék családja nem is olyan rég bővült egy újabb taggal, aki hamar belopta magát mindenki szívébe.

Norbi bemutatta új társát, a cicájukat Fotó: Marton Szilvia - Origo

Norbi és Réka ugyanis úgy döntöttek, hogy befogadják azt a kóbor cicát, aki a garázsuknál ólálkodik már napok óta.

Eddig csak étellel látták el a macskát, na meg egy kis simogatással, de most már teljes odaadással és szeretettel is elhalmozzák az állatot.

A macsekról, azaz Mázliról egyre gyakrabban kerülnek fel új képek Norbi és Réka közösségi oldalára, nemrég a fitneszguru szelfizett új társával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.