Amanda Lear a 77 éves énekesnő, aki huszonéves férfiakkal jár

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Primo Barol -
fiatal Amanda Lear énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Lear 77 éves létére egyáltalán nem tervez megöregedni sőt, fiatalabbnál fiatalabb fiúkkal jön össze. Az énekesnőt egyáltalán nem érdekli mások véleménye, ő ugyanis élvezni akarja az életet!

Amanda Lear igazi diszkókirálynő volt a '70-es, '80-as években, bár pályafutását modellként kezdte. Nem másnak volt a múzsája, mint Salvador Dalínak, de David Bowie tanácsára az énekléssel is megpróbálkozott. Amanda Learnek minden bejött, hiszen a színházat, a filmezést és a műsorvezetést is kipróbálhatta az élete során, és még 77 évesen is olyan aktivitással éli az életét, amit a fiatalok is megirigyelhetnek.

Amanda 20 évet is letagadhatna korából Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Primo Barol

Miután pedig tragikus körülmények között elvesztette férjét, csak fiatalabb fiúkkal jön össze. Az első egy 30 évvel fiatalabb modell volt, Manuel Casella, akivel nyolc évig voltak együtt- írja a Best Magazin. Őt követte egy nála 47 évvel fiatalabb férfi, Edouard Collin, legutóbb pedig egy 25 év körüli sráccal járt.

Amandát az sem zavarja, ha megszólják ezért, ő élvezni akarja az életet.

Ki nem állhatom az öreg embereket, ezért is választok mindig sokkal fiatalabb férfiakat.

Török strandon villantotta meg a melleit Erdélyi Mónika: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170623-erdelyi-monika-megvillantotta-a-meztelen-melleit.htmlA híres műsorvezető egy elég kínos pillanatot mesélt a múltjából, mikor akarata ellenére egy komplett strand bámulhatta meg a melleit. TV + Sztárok--Beatrix hercegnő szoknyája félrecsúszott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-beatrix-hercegno-szoknyaja-felrecsuszott.htmlBeatrix yorki hercegnő hugával együtt vett részt egy eseményen, de a ruháját nem sikerült alaposan megválasztania. A szoknyája ugyanis férecsúszott, így olyan részek váltak láthatóvá, amik egy hercegnő esetében rendkívül kellemetlenek. TV + Sztárok--Som-Balogh Edina férje rengeteget dolgozik: októberig szinte nem is látják majdhttp://www.life.hu/sztarok/20170623-som-balogh-edina-ferje-rengeteget-dolgozik.htmlSom-Balogh Edinaáék második gyereke nemrég született meg, immár négytagúra bővült a család. Az öröm mellett azonban most egy nehéz időaszkot élnek meg: Edina magára maradt a gyerekekkel, mert férje rengeteget dolgozik. TV + SztárokOrigoTitokban kelt egybe Szőke Zoltán és a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20170623-szoke-zoltan-felesegul-vette-a-kedveset.htmlKülönleges esküvőnek lehetett szemtanúja az a kevéske ember, aki tudott Szőke Zoltán esküvőjéről, a sztár ugyanis teljes titokban vette feleségül a szerelmét, Annamáriát. TV + Sztárok--Michael Douglas fia végre láthatja a nagyapját http://www.life.hu/sztarok/20170623-engedelyt-kapott-cameron-douglas-a-csaladlatogatasra.htmlMichael Douglasnek fia miatt fájhat a feje: rengeteg a gond a közel 40 éves férfival. TV + Sztárok--Harry herceg kitálalt: senki nem akarja igazából a trónt http://www.life.hu/sztarok/20170623-harry-herceg-elarulta-egyaltalan-nem-akar-kiraly-lenni.htmlHarry herceg olyat mondott, amitől mindenki meglepődött: a fiatal férfi abszolút nem akar király lenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.