Hernádi Judit egykori kedvesével dolgozik egy darabban

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Hernádi Judit színdarab Görög László szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sors útjai kifürkészhetetlenek: Hernádi Judit egy darabban játszik egykori szerelmével, akivel 12 évig alkottak egy párt. 

A Vízkereszt, vagy amit akartok című darabnak köszönhető, hogy Hernádi Judit és Görög László újból egy darabban játszanak. Az egykori álompár 12 évig volt együtt, szinte közösen nevelték fel Judit kislányát, aki akkor 2 éves volt.

A két színész annak idején egy darab próbáin szeretett egymásba, így nem tudni, milyen érzést vált ki belőlük, hogy újból egy hasonló környezetben kell együtt lenniük. A 61 éves színésznőnek egyébként László óta nem volt komoly kapcsolata, de állítása szerint nem is vágyik rá, mert már nem hisz a szerelemben - írta meg a Best.

Hernádi Judit együtt dolgozik egykori kedvesével - A színésznő már nem hisz a szerelemben Fotó: Polyak Attila - Origo

"Ha az ég felé nézek, akkor nem zárom ki, de ahogy a gondolataim leérnek a földre, azt mondom, kevés esélyt látok rá. Ennek oka kizárólag én vagyok. Persze lehet, hogy még jön valami az életemben, amit nem szerelemnek hívunk. Egyébként pedig azt gondolom, mindennek megvan a maga ideje. Szerintem a szerelmet a természet azért találta ki, hogy beetesse az embereket, hogy szaporodjunk. Semmi más oka nincs. Már csak egy férfit engedek be az ágyamba: Zsófi lányom francia bulldogját" - mondta egy korábbi interjúban Hernádi.

Michael Douglas fia végre láthatja a nagyapját http://www.life.hu/sztarok/20170623-engedelyt-kapott-cameron-douglas-a-csaladlatogatasra.htmlMichael Douglasnek fia miatt fájhat a feje: rengeteg a gond a közel 40 éves férfival. TV + Sztárok--Harry herceg kitálalt: senki nem akarja igazából a trónt http://www.life.hu/sztarok/20170623-harry-herceg-elarulta-egyaltalan-nem-akar-kiraly-lenni.htmlHarry herceg olyat mondott, amitől mindenki meglepődött: a fiatal férfi abszolút nem akar király lenni. TV + Sztárok--Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsaláshttp://www.life.hu/sztarok/20170623-pinter-tibor-a-megcsalasrol-meselt.htmlPintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt... TV + SztárokOrigoKozso üzlettársa, Hozso kitálalt a teaházról!http://www.life.hu/sztarok/20170623-kozso-uzlettarsa-kitalalt-a-teahazrol.htmlKozsót azzal gyanúsítják, hogy teaháza nem annyit fizetett az áramért, amennyit fogyasztott. A zenészt tehát lopással vádolják, volt üzlettársa, a Kozmix egykori billentyűse pedig elárult egy-két dolgot az üzletről és Kozsóról is. TV + Sztárok--Szitokáradat zúdult Koroknyai Virágrahttp://www.life.hu/sztarok/20170623-koroknyai-viragra-magyarorszag-szepe-kinaban-szeretne-bizonyitani.htmlVasárnap este kiderült, 2017-ben Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. A zsűri döntése azonban nem mindenkinek tetszik, sokan úgy vélik, másnak kellett volna győznie. Szülei aggódnak lányukért, féltik, nehogy a lelkére vegye a negatív kommenteket. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoOsvárt Andi: "Elég volt Amerikából"http://www.life.hu/sztarok/20170622-osvart-andrea-nem-vagyik-amerikaba.htmlOsvárt Andi megjárta Amerikát, de nem kell már neki. Jelenleg Olaszországban és Magyarországon dolgozik, de mint mondta, szerinte az olaszoknál népszerűbb. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.