Török strandon villantotta meg a mellét Erdélyi Mónika: Videó!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
mell Erdélyi Mónika cici villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető egy elég kínos pillanatot mesélt a múltjából, amikor akarata ellenére egy komplett strand bámulhatta meg a mellét. 

Nem mindennapi történetet osztott meg a nézőkkel Erdélyi Mónika, amikor a TV2 egyik vetélkedőjében vendégeskedett. A Mónika show egykori sztárja elárulta, hogy bizony volt olyan, mikor akarata ellenére

bámulták több százan a mellét,

de állítása szerint fotó nem készült az esetről:

Igazán cikis sztorit mesélt a múltjából Erdélyi Mónika Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Egy török csúszdaparkban történt a szerencsétlen eset, amit míg él, nem fog elfelejteni. Egy csúszda két eleme rosszul volt összeillesztve, ami miatt csúszás közben beütötte a fenekét. A műsorvezető ekkor felpattant, hogy odamegy az úszómesterhez, és elmondja neki, mi történt:

"Fölpattantam mérgemben, hogy odarongyolok az úszómesterhez, és panaszkodom. Magyaráztam neki angolul, hogy hát a medence, de ő meg csak mutogatott "ide", én meg nem értettem, hogy bolond ez, vagy mit akar itt mutogatni, hiszen a csúszda rossz. És kiderült, hogy a bikinifelsőm mindkét része szétugrott" - mesélte Mónika a történteket.

Michael Douglas fia végre láthatja a nagyapját http://www.life.hu/sztarok/20170623-engedelyt-kapott-cameron-douglas-a-csaladlatogatasra.htmlMichael Douglasnek fia miatt fájhat a feje: rengeteg a gond a közel 40 éves férfival. TV + Sztárok--Harry herceg kitálalt: senki nem akarja igazából a trónt http://www.life.hu/sztarok/20170623-harry-herceg-elarulta-egyaltalan-nem-akar-kiraly-lenni.htmlHarry herceg olyat mondott, amitől mindenki meglepődött: a fiatal férfi abszolút nem akar király lenni. TV + Sztárok--Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsaláshttp://www.life.hu/sztarok/20170623-pinter-tibor-a-megcsalasrol-meselt.htmlPintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt... TV + SztárokOrigoKozso üzlettársa, Hozso kitálalt a teaházról!http://www.life.hu/sztarok/20170623-kozso-uzlettarsa-kitalalt-a-teahazrol.htmlKozsót azzal gyanúsítják, hogy teaháza nem annyit fizetett az áramért, amennyit fogyasztott. A zenészt tehát lopással vádolják, volt üzlettársa, a Kozmix egykori billentyűse pedig elárult egy-két dolgot az üzletről és Kozsóról is. TV + Sztárok--Osvárt Andi: "Elég volt Amerikából"http://www.life.hu/sztarok/20170622-osvart-andrea-nem-vagyik-amerikaba.htmlOsvárt Andi megjárta Amerikát, de nem kell már neki. Jelenleg Olaszországban és Magyarországon dolgozik, de mint mondta, szerinte az olaszoknál népszerűbb. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÁrpa Attila őszintén mesélt a jelenlegi életéről http://www.life.hu/sztarok/20170622-zsufolt-mindennapjairol-meselt-arpa-attila.htmlÁrpa Attila durva dolgokat mesélt... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.