Gregor Bernadett édesanyja haláláról nyilatkozott

Forrás: TV2 -
halál Gregor Bernadett anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel hunyt el Gregor Bernadett édesanyja 20 évvel ezelőtt. A színésznő őszintén beszélt arról az időszakról, ami még most is éppen úgy fáj neki. Sokáig nem tudta feldolgozni anyja halálát.

Gyermekeinek sem nagyon mesélt még a nagymamájukról Gregor Bernadett, fájdalmas emlék ugyanis az elvesztése. 20 évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából, a színésznő pedig képtelen volt feldolgozni, hogy nincs többé. A mai napig fáj neki, hogy anyja nem láthatta az összes unokáját.

Gregor Bernadett édesanyja haláláról nyilatkozott Forrás: TV2

Az akkor kétéves fiam ott állt mellettem, én zokogtam, ő pedig nem értette, mi történt. Évekig nem tértem magamhoz, képtelen voltam feldolgozni, hogy nincs többé"

Az alkohol végzett Gregor Bernadett édesanyjával

A színésznő őszintén mesélt arról, hogyan élte meg szülei elvesztését. Édesanyja az alkoholproblémái miatt távozott olyan korán. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.