Magyarország Szépe Koroknyai Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este kiderült,  2017-ben Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. A zsűri döntése azonban nem mindenkinek tetszik, sokan úgy vélik, másnak kellett volna győznie. Szülei aggódnak lányukért, féltik, nehogy a lelkére vegye a negatív kommenteket. 

"Felemás az érzés. A siker meg a munka boldogság, hogy mindez eredményes volt, de ez a sok pocskondiázás ez nem. Már kívülről tudom azt a nagyjából 50 kommentet, amit egy bizonyos kör ír. Ezeket el is mondom a lányoknak, de Virágnál mintha a falnak beszélnék" - mondta el a Blikknek Virág édesapja.

"A kommentek még több erőt adnak, hogy csak azért is megmutassam majd a döntőn Kínában. Ha mindenki ajnározna, akkor annyira nem érdekelne ez az egész" - tette hozzá Virág, aki bízik benne, hogy Kínában bozonyíthat.

Koroknyai Virág Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.